El Llagostera s'ha endut els tres punts

Derrota contra un líder i un campió a can CF Reus

El CF Reus B cau al camp del Llagostera (1-0) mentre que el Juvenil A veu com el Zaragoza es proclama campió de lliga a l’Estadi Municipal (1-2)

La UE Llagostera ha superat el CF Reus B Cambrils per la mínima | UE Llagostera

El CF Reus B Cambrils i el Juvenil A del CF Reus Deportiu no han pogut donar la sorpresa aquest cap de setmana i han perdut els seus compromisos contra un dels rivals més complicats de tota la campanya. El filial de Tercera Divisió visitava el camp del Llagostera, qui després d’imposar-se (1-0) s’ha convertit en líder en solitari del grup tercer de Tercera Divisió mentre que el Juvenil A ha caigut davant el Zaragoza (1-2), resultat que converteix l’equip aragonès en campió de lliga.

[predef]reus-144[/predef]

Derrota del filial al camp

El CF Reus B Cambrils ha caigut derrotat al camp del Llagostera per 1 a 0, matx que s’ha decidit en el quart d’hora final. Els ganxets han estat fidels al seu futbol però les condicions del terreny de joc gironí han impedit portar-lo a la pràctica amb tot l’encert necessari per extreure quelcom de positiu. El duel, que ha donat inici amb un tram força igualat, ha deixat pas a un conjunt roig-i-negre que ha augmentat la possessió de la pilota. No ha estat fins al minut 29 quan Jordi Oribe gaudia de la primera clara ocasió en un u contra u davant el porter Marcos que no acabava en gol per ben poc. El domini de l’esfèric per part dels homes dirigits per Albert Company ha anat a més tot i que les ocasions clares han brillat per la seva absència fins al segon temps.

En el minut vuit de la segona part, el CF Reus B Cambrils enviava una pilota al travesser. Era un nou avís d’un conjunt que mereixia quelcom més. I quan semblava que era més pròxim el gol visitant, ha arribat la plantofada local. Gil Muntadas rematava un corner ofert per Pitu per enviar l’esfèric al fons de la porteria i moure per primer i darrer cop el marcador electrònic. El porter local Marcos Pérez evitava l’empat en el minut 87, factor que l’ha convertit en l’heroi del matx gràcies a les seves meritòries intervencions. Amb aquesta intranscendent derrota al Camp d’Esports Municipal de Llagostera, el CF Reus B Cambrils queda a la desena plaça de la lliga amb 52 punts.

El juvenil dona guerra al campió

El Juvenil A del CF Reus no ha pogut tancar la temporada amb una alegria després de caure davant el campió, el Real Zaragoza (1-2). Els aragonesos, que es jugaven el títol a l’Estadi Municipal, han suat de valent des d’un bon inici quan Espi, en el minut 13, avançava al conjunt dirigit per Javi Robles. Tot i que els roig-i-negres han intentat mantenir l’avantatge en el marcador, els aragonesos han pogut empatar en el minut 39 gràcies a una diana de Rodrigo Val. L’empat no servia a un Zaragoza que veia com l’Espanyol i el Barça, rivals directes, complien amb els pronòstics i guanyaven.

Els visitants han dominat les arribades a la porteria rival però no han trobat premi fins a la recta final del matx. Una centrada des de la banda esquerra era rematada per Puchi per anotar l’1 a 2 en el minut 88  que, quan faltaven dos minuts per al final del matx, convertia el Zaragoza en campió del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil. La festa més mediàtica ha estat per als aragonesos però, ni de bon tros, es pot obviar la d’un CF Reus que, contra tota mena d’adversitat, ha aconseguit la primera permanència en la màxima categoria de la seva història en la categoria de Juvenil A.