La Pobla s'ha vist superada pel líder

Doble derrota per al CF Pobla i per al Juvenil A del Nàstic

El filial nastiquer cau davant el Figueres (0-1) amb un gol de Jesús López en pròpia porteria en el minut 88. El Juvenil A cau davant el Mallorca (1-2)

La UE Figueres s'ha endut els tres punts del Municipal pobletà | CF Pobla

Doble derrota per al futbol base més professional del Nàstic aquest cap de setmana. La primera ensopegada la va protagonitzar el Juvenil A jugant dissabte contra el Mallorca (1-2), mentre que la segona ha estat obra d’un CF Pobla que ha perdut per 0 a 1 contra el Figueres durant el migdia de diumenge.

Jesús López condemna, sense voler, el seu equip

El CF Pobla de Mafumet ha perdut aquest migdia per 0 a 1 contra la Unió Esportiva Figueres en un encontre amb un final força amarg per al filial grana. Després d’un encontre on els primers 45 minuts han quedat marcats per la igualtat entre ambdós bàndols, el segon temps ha deixat pas a un encontre amb més domini blanc-i-blau. El visitant Xavi Ferrón ha enviat una pilota al pal i quan semblava que el repartiment de punts seria el final definitiu, una centrada de Rutxi ha estat desviada per Jesús López cap a la seva mateixa porteria, provocant el definitiu 0 a 1 en el minut 88 que situa el CF Pobla a la dotzena plaça amb 42 punts després d’onze victòries, nou empats i quinze derrotes.

Derrota per acabar la temporada

El Juvenil A del Nàstic ha posat punt final a la campanya 2018-2019 caient derrotat per 1 a 2 contra el Mallorca en un matx disputat a l’annex de gespa artificial del Nou Estadi de Tarragona. L’equip entrenat per Dani Vidal no ha pogut evitar la derrota en un darrer encontre on no hi havia res en joc, únicament superar la xifra de punts sumats durant la temporada anterior. D’aquesta manera, el juvenil grana seguirà competint en la màxima categoria del futbol base estatal la lliga 2019-2020 després d’acabar aquest torneig en la desena posició amb 34 punts, el mateix registre de fa un any.