Un llamp causa destrosses en un edifici de Miami Platja

L'impacte del llamp va causar danys a l'estructura de l'edifici i a aparells elèctrics

Durant el dia d'ahir, 8 d'agost, un llamp va causar diverses destrosses en un edifici de Miami Platja, concretament l'edifici Gavina d'Or, situat al passeig marítim del municipi costaner. A causa de l'incident, diversos fragments de pedra de l'estructura de l'edifici van caure, afortunadament, en un pàrquing. A més, també  va poder afectar alguns electrodomèstics i l'ascensor del bloc de pisos.

La tempesta afecta un edifici de Miami Platja

Un cop passada l'onada de calor, ha arribat el mal temps a la demarcació de Tarragona. Així doncs, han arribat les pluges, els llamps i els trons al territori i Protecció Civil ja ha activat el pla Inuncat. 

La tempesta que va haver-hi ahir en el territori tarragoní, va causar danys a un edifici del passeig marítim de Miami Platja, concretament, el bloc d'apartaments és la Gavina d'Or. En aquest sentit, un llamp va impactar a l'edifici, el qual va causar destrosses a l'estructura i els trossos de pedra que van caure, afortunadament, ho van fer en un pàrquing, on no van causar ferides a ningú. A més, també podria haver afectat diversos electrodomèstics del bloc de pisos, a més de l'ascensor.

Després d'aquests dies de pluges en el territori, a partir de demà, s'esperen alguns xàfecs intensos a la costa tarragonina durant el matí i, a la tarda, en diversos punts de muntanya amb tramuntana a l'Empordà. Això sí, la resta del dia es presenta més tranquil amb sol i núvols, però amb un ambient més confortable i amb unes temperatures més baixes de la calor habitual. 

Bandera vermella a una vintena de platges de Tarragona

Durant el dia d'avui, s'ha prohibit el bany a una vintena de platges del Camp de Tarragona, pel mal temps. Així doncs, la bandera vermella ha onejat a causa del mar de fons i l'onatge, sumats al temporal que s'ha viscut a les platges de la costa tarragonina.