Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'entrada de l'Aeroport de Reus

Albert Batet reclama que l'Aeroport de Reus sigui una porta d'entrada «segura» pel turisme de la Costa Daurada

El cap de llista de Junts per Tarragona ha sigut el segon convidat del cicle Eleccions, Economia i Empresa de la Cambra de Comerç de Reus

Aquest divendres, 29 de gener, el cap de llista de Junts  per Tarragona de cara a les pròximes eleccions al Parlament, el vallenc Albert Batet, ha pres part en el cicle Eleccions, Economia i Empresa, les conferències  organitzades per la Cambra de Comerç de Reus per on passaran tots els candidats de les comarques tarragonines amb possibilitats d'obtenir un escó. 

[predef-nofollow]telegramtgndigital-604[/predef-nofollow]

És habitual que Junts capgiri els pronòstics de les enquestes. Per aquest motiu, Batet ha fet un discurs  de perfil baix, sense arriscar molt ni carregar contra altres formacions, insistint en els grans èxits de la formació del president Carles Puigdemont, és a dir, els tradicionals  «la culpa és de Madrid» i «volem la independència per fer un país millor. Ja sabem fins on arriba Espanya». El vallenc, que es va imposar a les primàries de Junts a Tarragona després d'haver intentat aconseguir un lloc a les llistes per Barcelona, també ha deixat anar un pessic de monja, sense esmentar-lo, contra el PDeCAT, la nau nodrissa de l'independentisme de dretes. 

Aquest clatellot ha vingut a l'hora de respondre sobre la  política energètica  que ha de seguir Catalunya. Albert Batet ha explicat que «si votes a favor d'uns Pressuposts Generals de l'Estat (PGE) i no arregles el preu de l'energia per la indústria tarragonina, estàs anant en contra del Camp de Tarragona, en contra de la indústria química». La clatellada ha sigut per ERC, però ha trasmés la sensació que anava més dirigida cap al PDeCAT.

«Tests pel turisme»

En l'exposició prèvia, abans de respondre el qüestionari elaborat per les diferents comissions de la Cambra de Comerç de Reus, Albert Batet ha fet incís  en la necessitat d'evitar que «els fons europeus passin de llarg de les comarques de Tarragona». Curiosament, és un discurs on coincideix amb el cap de llista del PDeCAT per Tarragona, el reusenc Marc Arza. 

Quan ha arribat l'hora de respondre les preguntes de la Cambra, Batet s'ha estès en el tema del turisme. La idea força de Junts en aquest camp és transmetre la imatge que el sector és segur  i, per això, el cap de llista independentista ha posat sobre la taula la necessitat que «els establiments hotelers puguin fer tests als turistes» i que «l'aeroport de Reus sigui una porta d'entrada segura pel turisme internacional a la Costa Daurada. Això demana fer tests a l'aeroport, com fan a les Canàries». El vallenc ha assegurat estar a favor que «l'aeroport  es gestioni des del territori, com passa amb el Port. Al capdavant del Port hi ha en Josep Maria Cruset, de Junts, que fa una excel·lent gestió. Un aeroport gestionat des de la proximitat  tindria major solvència»

En l'àmbit de les infraestructures, Albert Batet ha mostrat el seu suport a una reclamació permanent de l'ens reusenc, l'estació intermodal central de l'aeroport de Reus. El cap de llista de Junts s'ha posicionat «totalment a favor».  Per últim, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha tancat l'acte reclamant més inversions per la C-14, «Salou s'ha d'unir amb Andorra», i assegurant que volen treballar, braç a braç, amb els diputats que surtin elegits perquè «hem de treballar conjuntament per assolir els nostres objectius, deixant enrere el victimisme».