Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Begoña Villacís

L'alcaldable de Ciutadans a Madrid diu que «no vol per Madrid el turisme de borratxera de Salou»

Begoña Villacís, la política taronja, ha fet aquestes manifestacions en una intervenció pública aquest dijous | El PP exigeix que «es disculpin amb Salou»

 

La polèmica política a l'escenari municipal de Salou ha arribat, aquest dijous 21 de març, de fora, i per ser més precisos, de Madrid. L'alcaldable de Ciutadans a Madrid, la política Begoña Villacís, ha dit, públicament, en un acte del Col·legi d'Advocats madrileny que  «no vull que Madrid es transformi en Salou. Prefereixo que arribin menys turistes i gastin més que no turisme de borratxera».

[predef]tarragona-digital-app-180[/predef]

El primer en reaccionar des del mateix municipi ha sigut el portaveu del grup municipal del PP al consistori salouenc, Mario García, qui, en un escrit al seu perfil de Facebook, ha reclamat «als companys de Salou de Villacís que li diguin que no utilitzi el nom del nostre municipi per fer campanya».  Més contundent ha sigut el president dels conservadors catalans, el tarragoní Alejandro Fernández

Fernández ha reclamat als taronges que es «disculpin immediatament davant Salou. Salou és una meravella, molt més que el tòpic i el prejudici».  Els populars no han sigut els únics en reaccionar, ja que l'alcaldable socialista salouenc, David González, ha piulat al respecte.

Reacció en contra a Twitter

Evidentment, les paraules de la coneguda política de Ciutadans no han passat desapercebudes a Twitter i es pot dir que la xarxa se li ha abraonat. Piulades recordant a Villacís que «vostè només vol turistes amb empreses pantalla» i d'altres demanant-se si es tractava «d'un discurs catalanòfob»  han sigut un exemple de la reacció que ha causat les declaracions de la política madrilenya. 

 

També et pot interessar: