Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La pancarta que recorrerà les platges de Tarragona, i Catalunya, amb la campanya del president del PPC, Alejandro Fernández.

La campanya «La Voz» d'Alejandro Fernández recorrerà les platges de Tarragona en avioneta

El president del PPC ha impulsat aquesta acció publicitària per situar-se com «la veu del constitucionalisme a Catalunya»

La pancarta que recorrerà les platges de Tarragona, i Catalunya, amb la campanya del president del PPC, Alejandro Fernández.
La pancarta que recorrerà les platges de Tarragona, i Catalunya, amb la campanya del president del PPC, Alejandro Fernández. | Cedida

 

El president del PPC, el tarragoní Alejandro Fernández, ha impulsat una campanya, amb el nom de «Tu nueva Voz en Catalunya», destinada a situar-se com «la veu del constitucionalisme a Catalunya». La iniciativa publicitària, que va sorgir arran que el líder dels conservadors catalans li cantés una cançó de Manolo Escobar al president del govern català, Quim Torra,  tindrà un dels moments més destacats amb la pancarta que recorrerà les platges de Tarragona, i la resta del país, durant aquest estiu. 

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

En l'àmbit estrictament polític, el màxim responsable del Partit Popular català s'ha manifestat, recentment, a favor de cercar «la unitat del constitucionalisme» de cara a unes possibles eleccions al Parlament a la tardor.  Fernández ha assegurat que «per guanyar unes eleccions a Catalunya, el constitucionalisme hauria de ser capaç de trobar fórmules d'entesa com Navarra Suma».

Imatge de l'avioneta amb la pancarta del president del PPC, Alejandro Fernández.
Imatge de l'avioneta amb la pancarta del president del PPC, Alejandro Fernández. | Cedida

 

«El càsting» d'Alejandro Fernández

Els punts en comú entre la campanya del líder polític català i el conegut concurs de música de televisió, el 'talent show' La Voz, no ha passat desapercebuda. El popular programa de mitja tarda del canal de televisió La Sexta, el magazin Zapeando, llançava, aquest dimarts, sis d'agost, un vídeo humorístic on Alejandro Fernández se sotmetia al càsting dels 'coachs' del programa La Voz. Sens dubte, el tarragoní Alejandro Fernández està deixant moments pel record des del faristol del parc de la Ciutadella.