L'alcaldable de la coalició, David Varona, acompanyat de membres de la seva candidatura, durant la presentació del programa electoral a la seva seu.

Ara Tàrraco 5 Estrelles prioritza «la neteja de Tarragona» en el seu programa electoral

La coalició es defineix com un «partit assembleari» i anuncia que demanarà al govern de la Generalitat que l'antiga presó sigui «un espai d'informació per gent jove»

La coalició Ara Tàrraco 5 Estrelles ha presentat, aquest matí de dimarts, set de maig, el programa electoral de la seva candidatura de cara a les eleccions municipals a Tarragona del pròxim 26 de maig. La formació municipalista, entre les «55 actuacions concretes sorgides de deu línies de treball», ha destacat, com a «principal preocupació», «la neteja de la ciutat. Tarragona no es cau a pedaços però gairebé. Apostem per una revisió exhaustiva del contracte de la neteja».

L'alcaldable, David Varona, ha afirmat que «nosaltres farem crítiques positives. És cert que ens hem de donar a conèixer més però ho farem de manera positiva. La Tarragona que tenim no ens agrada i sobre això, i amb molt de debat intern, hem construït el nostre programa». 

Com a propostes estrelles es poden destacar les següents:  «arribar a un acord amb el govern de la Generalitat per a destinar l'antiga presó de Tarragona a un espai d'informació, orientació i assessorament per a gent jove»; «impulsar la Tabacalera com un centre de formació, difusió i oci centrat en la cultura que aculli tots els elements del Seguici Popular» o «destinar la Savinosa a un centre d'interpretació de la cultura mediterrània». 

Recuperar la figura del regidor de barri

Ara Tàrraco 5 estrelles vol «una Tarragona de proximitat i entenem que res més pròxim que recuperar la figura del regidor de barri». Els municipalistes també han posat l'accent la problemàtica de la seguretat i per això «impulsarem la creació de les comissaries de proximitat». No s'han deixat la situació del patrimoni de la ciutat i han considerat «inacceptable el toc d'atenció que hem rebut per part de la Unesco».

Pel que fa a la possibilitat de possibles pactes postelectorals, en cas que aconseguissin representació, David Varona ha declarat que «nosaltres estem oberts a parlar amb tothom».

També et pot interessar: