Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'alcaldable de la coalició, David Varona, acompanyat de membres de la seva candidatura, durant la presentació del programa electoral a la seva seu.

Ara Tàrraco 5 Estrelles prioritza «la neteja de Tarragona» en el seu programa electoral

La coalició es defineix com un «partit assembleari» i anuncia que demanarà al govern de la Generalitat que l'antiga presó sigui «un espai d'informació per gent jove»

L'alcaldable de la coalició, David Varona, acompanyat de membres de la seva candidatura, durant la presentació del programa electoral a la seva seu.
L'alcaldable de la coalició, David Varona, acompanyat de membres de la seva candidatura, durant la presentació del programa electoral a la seva seu. | TarragonaDigital

 

La coalició Ara Tàrraco 5 Estrelles ha presentat, aquest matí de dimarts, set de maig, el programa electoral de la seva candidatura de cara a les eleccions municipals a Tarragona del pròxim 26 de maig. La formació municipalista, entre les «55 actuacions concretes sorgides de deu línies de treball», ha destacat, com a «principal preocupació», «la neteja de la ciutat. Tarragona no es cau a pedaços però gairebé. Apostem per una revisió exhaustiva del contracte de la neteja».

[predef]enquesta-tarragona-ciutat-243[/predef]

L'alcaldable, David Varona, ha afirmat que «nosaltres farem crítiques positives. És cert que ens hem de donar a conèixer més però ho farem de manera positiva. La Tarragona que tenim no ens agrada i sobre això, i amb molt de debat intern, hem construït el nostre programa». 

Com a propostes estrelles es poden destacar les següents:  «arribar a un acord amb el govern de la Generalitat per a destinar l'antiga presó de Tarragona a un espai d'informació, orientació i assessorament per a gent jove»; «impulsar la Tabacalera com un centre de formació, difusió i oci centrat en la cultura que aculli tots els elements del Seguici Popular» o «destinar la Savinosa a un centre d'interpretació de la cultura mediterrània». 

Recuperar la figura del regidor de barri

Ara Tàrraco 5 estrelles vol «una Tarragona de proximitat i entenem que res més pròxim que recuperar la figura del regidor de barri». Els municipalistes també han posat l'accent la problemàtica de la seguretat i per això «impulsarem la creació de les comissaries de proximitat». No s'han deixat la situació del patrimoni de la ciutat i han considerat «inacceptable el toc d'atenció que hem rebut per part de la Unesco».

Pel que fa a la possibilitat de possibles pactes postelectorals, en cas que aconseguissin representació, David Varona ha declarat que «nosaltres estem oberts a parlar amb tothom».

També et pot interessar: