Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El president Artur Mas durant una compareixença davant el micròfon i arbrat darrere

Artur Mas: «El PDeCAT és el que més s'assembla a un projecte d'èxit per Catalunya»

L'expresident assegura que el partit està a les «antípodes» dels que defensen un «país mediocre»

El president Artur Mas durant una compareixença davant el micròfon i arbrat darrere
Artur Mas ha mostrat de nou el seu suport a la candidata del PDeCAT, Àngels Chacón. | Cedida

L'expresident de la GeneralitatArtur Mas intensifica, en el darrer tram de la campanya electoral, el seu suport al part ha reclamat un país amb poc atur, salaris dignes, oportunitats per la gent jove i «capaç» de defensar un Estat del Benestar «sòlid i sostenible».

«Cal gent que ens allunyi de Veneçuela i ens apropi a Dinamarca»

«Per a això, es necessita gent solvent, amb les idees clares, que no s'instal·li en la demagògia ni en el populisme. Gent que ens allunyin de Veneçuela i ens apropin a Dinamarca», ha assegurat en una intervenció telemàtica a l'acte de final de campanya del PDeCAT a Lleida. L'expresident ha assegurat que el partit està a les «antípodes» de les formacions que van aplicar el 155, però ha afirmat que també està a les «antípodes» d'aquells que defensen la igualtat del país «en la pura mediocritat».

L'expresident ha assegurat que Catalunya es «juga molt» en les pròximes eleccions i ha considerat «molt important» que totes les formacions que «ajudin a construir el país» obtinguin representació en el Parlament. «El PDeCAT no hi pot faltar, és el partit que més s'assembla a allò que ha estat un projecte d'èxit per aquest país», ha assegurat.

Creu que Chacón «no va cometre errors» en el debat i va «créixer personalment» en la campanya

Mas s'ha referit a la intervenció de la cap de llista de la formació a les eleccions, Àngels Chacón, en el debat de la CCMA d'aquest dimarts com un exemple de com «ser educat, correcte i elegant» defensant les idees «amb convicció». L'expresident ha assegurat que aquestes formes demostren el «tarannà» del partit, que no es llança «a la jugular», sinó que defensa «amb humilitat i energia» les seves idees.

L'expresident també ha assegurat que la candidata del partit «no va cometre errors» en el debat i va «créixer personalment» en la campanya. «L'Àngels està agafant una personalitat pròpia que la diferencia d'altra gent i que la visibilitza com una persona que pot jugar, al costat de molts de vosaltres, un paper rellevant en la política catalana i país dels pròxims anys», ha afirmat.

Mas ha reconegut la dificultat d'un debat amb tants candidats i ha assegurat que és «molt difícil» que el resultat vagi «fantàsticament bé» per ningú. «Per ben organitzat o ben moderat que estigui, no deixa de ser un concert de grills», ha afirmat.