Carles Castillo, al Parlament de Catalunya

Carles Castillo no repetirà a les llistes del PSC de cara a les pròximes eleccions al Parlament

L'encara diputat ha enviat una carta a la militància

El diputat socialista per Tarragona al Parlament de Catalunya,  Carles Castillo, no tornarà  a ser candidat  del PSC de cara a unes pròximes  eleccions catalanes. Castillo ha comunicat la notícia en una carta que ha enviat a la militància socialista tarragonina on els hi ha demanat que «encara que no compartiu la meva decisió, espero que l'entengueu».

La notícia l'ha avançat el digital 'larepublicacheca' aquest divendres, 10 de juliol, a la tarda. Fonts del PSC de Tarragona han confirmat a aquest mitjà que el també advocat tarragoní no repetirà com a candidat al Parlament. En la carta enviada  als militants de la seva formació, Carles Castillo ha confessat que «no es tracta d'un adéu, sinó un fins aviat».

Castillo, que en les darreres setmanes ha obert diferents fronts amb la direcció del PSC, s'ha manifestat, també, «cansat de picar contra la paret», en referència a la seva permanent aposta per triar candidats via primàries, aposta que no ha sigut capaç de fer reeixir ni per eleccions internes, com la tria del primer secretari del PSC del Camp de Tarragona, ni per les eleccions al Congrés dels Diputats, En aquestes darreres eleccions, Castillo va intentar encetar el meló de la renovació del veterà diputat Joan Ruiz però Ruiz va revalidar, una vegada més, el suport de la direcció del seu partit. 

 

A la comissió d'Interior

Carles Castillo ha centrat la seva tasca  al parc de la Ciutadella a la  comissió d'Interior, on ha protagonitzat diferents iniciatives a favor del cos de Bombers i dels Mossos d'Esquadra. En els darrers mesos, qui va ser un dels primers dofins de l'alcalde socialista Josep Fèlix Ballesteros, s'havia tornat a deixar veure  públicament en diferents reunions amb  entitats veïnals  de Tarragona.

Fins i tot, i arran del mal color que està agafant el cas INIPRO per Ballesteros, s'ha pronunciat a favor d'una  renovació  de la candidatura municipal. Amb prop de tres anys de legislatura al davant, és molt difícil fer prediccions però, ara per ara, si Castillo vol ser el candidat dels socialistes a les municipals de 2023, haurà de competir amb perfils com el de l'actual portaveu socialista a la plaça de la Font, Sandra Ramos.