Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carlos Sánchez diputat Ciudadanos Parlament Catalunya

Carlos Sánchez es perfila com el nou «home fort» de Cs a la província

El salt de Carlos Carrizosa a Madrid amb Inés Arrimadas comportaria un canvi en les relacions de poder del partit a Tarragona

Imatge d'arxiu del diputat cambrilenc de Ciutadans, Carlos Sánchez, des del faristol del Parlament.
Imatge d'arxiu del diputat cambrilenc al Parlament, Carlos Sánchez, des del faristol del Parlament. | Parlament de Catalunya

La dimissió d'Albert Rivera, després del cataclisme electoral de Ciutadans a les eleccions generals del passat 10 de novembre, comportarà un moviment de peces que, segurament, acabarà afectant les relacions de poder dins el partit a la demarcació de Tarragona.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

A l'espera de la constitució de la comissió gestora que ha de prendre les regnes del partit fins al congrés que instaurarà a Inés Arrimadas com la nova líder política, la primera dona amb aspiracions a la presidència del govern espanyol, sonen molts canvis a l'estructura del partit. Es tracta d'un fet lògic perquè Arrimadas arribarà a Madrid amb els seus homes, i dones, de confiança. Un d'aquests és el president del grup parlamentari dels taronges al Parlament, Carlos Carrizosa.

Carrizosa també és el secretari d'organització del partit a Catalunya i compta, com a mà dreta, amb el diputat taronja cambrilenc, Carlos Sánchez. Sánchez, segons fonts pròximes al partit, es perfila com el nou «home fort» de Ciutadans a les comarques de Tarragona. Un nomenament que, quan arribi, no seria del tot ben rebut per tots els regidors, i afiliats del partit, alguns dels quals es pregunten que «per què no s'aposta per algú com Matías Alonso, una persona capaç de generar més consens».

 

Carlos Sánchez i el desmantellament del grup municipal de Ciutadans a Reus

Sánchez va ser el protagonista a l'ombra del desmantellament del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Reus  poc més de dos mesos abans de les eleccions municipals.

La secretaria d'organització dels taronges a Catalunya va obrir un expedient d'expulsió als seus regidors al consistori reusenc, amb el seu portaveu, Juan Carlos Sánchez, al capdavant. El regidor reusenc, que aspirava a liderar la llista municipal, havia denunciat les irregularitats d'un alt càrrec del partit.

Aquestes irregularitats farien referència a una presumpta baixa laboral fraudulenta que hauria agafat el diputat cambrilenc Carlos Sánchez. Amb els canvis que s'albiren a l'horitzó de Ciutadans, hi ha un parell de noms a l'alça, (Joan Anton Ramírez, regidor a Vila-seca, i l'independent edil de Salou, Pere Lluís Huguet) i un altre, Rubén Viñuales, que «podria patir amb aquests canvis».