Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La candidata de la CUP per Tarragona, Laia Estrada

L'escriptora Lucía Etxebarría critica el físic de Laia Estrada durant el darrer debat electoral

La candidata cupaire va intervenir en el darrer debat de les eleccions catalanes

Els debats electorals es juguen, també, a les xarxes socials. Aquest dijous, 11 de febrer, la cap de llista de la CUP  per Tarragona, Laia Estrada, ha sigut la representant de les anticapitalistes al debat de presidenciables que s'ha dut a terme a la Sexta.

[predef-nofollow]telegramtgndigital-604[/predef-nofollow]

La participació d'Estrada, que va tenir enfrontaments directes molt pujats de to amb el candidat de VOX, Ignacio Garriga, ha tingut una sorprenent derivada a Twitter, protagonitzada per la polèmica  escriptora, Lucía Etxebarría.

«No té una pinta a casa?»

Lucía Etxebarría va guanyar el premi Planeta, el més ben dotat de les lletres espanyoles, l'any 2004. D'aleshores a ençà, Etxebarría s'ha fet més coneguda per les seves polèmiques a les xarxes, i intervencions en programes de televisió, que pels seus llibres. Aquest dijous, pels volts de les 12 de la nit, l'escriptora castellana va entrar al debat dels candidats catalans carregant  contra el físic  de la cupaire Laia Estrada.

Etxebarría va piular el següent: «Em sorprèn la deixadesa  dels vestits de la CUP. No em fixo massa en el cabell, però és que Laia Estrada no tenia una npinta a casa? O és una declaració d'intencions que no entenc?»

Estrada ha respost amb ironia, recordant una anterior piulada de Lucía Etxebarría on defensava que «quan a algú se li critica  pel físic, és perquè no hi ha arguments. Ho dic jo, que estic farta que m'insultin dient-me gorda».