Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'alcaldable per Tarragona del PACMA, David Martínez

David Martínez, candidat a l'alcaldia de Tarragona per part del PACMA

Martínez, segons la formació animalista, es va incorporar a aquest moviment polític després de rescatar «una gossa del carrer»

Imatge de l'alcaldable per Tarragona del PACMA, David Martínez
Imatge de l'alcaldable per Tarragona del PACMA, David Martínez | PACMA

 

Nou aspirant a ser el successor de Josep Fèlix Ballesteros al capdavant de l'alcaldia de Tarragona. Aquest cop es tracta d'un nom nou però d'un partit habitual en les reiterades crides a les urnes que s'han fet els darrers anys. El partit animalista PACMA presentarà llista electoral a Tarragona, de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

[predef]tarragona-digital-app-180[/predef]

L'alcaldable dels animalistes serà, segons ha informat la mateixa formació, l'enginyer tècnic informàtic David Martínez. El PACMA ha explicat que «en David va fer un pas endavant en la defensa dels animals quan va rescatar una gossa del carrer i va entrar en contacte amb un centre d'acollida, del qual va arribar a ser voluntari».

En les eleccions municipals de l'any 2015, PACMA no va obtenir representació al saló de plens tarragoní perquè va obtenir l'1,34% dels vots emesos, equivalent a 676 electors de la ciutat de Tarragona que van triar la papereta dels animalistes,. Amb l'alcaldable de PACMA, el diumenge 26 de maig hi haurà fins a un total de deu llistes: PSC; PDeCAT; ERC; C's; PP; CUP; En Comú-Podem; Vox; Ara Tarragona-Lliures-Convergents; PACMA.

L'únic partit que encara no ha fet públic el seu candidat, o candidata, és la formació ultradretana de Vox. 

Divendres ú de març, presentació de la candidatura de Pau Ricomà

Dins l'allau d'informació política, habitual en setmanes de precampanya, aquesta setmana destaca la presentació de la candidatura de Pau Ricomà, alcaldable d'Esquerra a Tarragona, que es durà a terme el divendres ú de març, a les set de la tarda, al Teatre Metropol. Ricomà comptarà amb el suport del President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent; la diputada vallenca al Parc de la Ciutadella, Raquel Sans; i Roger Junqueras, germà del president d'ERC, Oriol Junqueras.

La presentació de Ricomà arribarà prop de vuit dies després que Didac Nadal, alcaldable del PDeCAT, desgranés els deu principals punts del seu programa electoral en un acte amb 200 persones al vestíbul del Teatre de Tarragona, i gairebé dues setmanes després que el ministre de Foment del govern espanyol, José Luís Ábalos, i secretari d'organització dels socialistes, presentés a Josep Fèlix Ballesteros com a candidat a l'alcaldia de Tarragona.