Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra en un col·legi electoral

Dos detinguts en un col·legi electoral de Castellvell del Camp per intentar entrar sense mascareta

Es tracta de l'únic incident d'aquesta magnitud del qual es té constància fins ara

Quan encara no s'ha arribat a l'equador de la jornada electoral, ja s'ha registrat un incident destacable. A un dels dos col·legis electorals de Castellvell del Camp, la patrulla de Mossos d'Esquadra que hi ha destinada ha detingut dos individus que s'haurien encarat als agents després de no complir les mesures de seguretat sanitària  previstes.

[predef-nofollow]telegramtgndigital-604[/predef-nofollow]

Segons testimonis presencials, i tal com confirmen també des de la policia catalana, els dos individus volien accedir dins del col·legi electoral situat al Centre de Dia sense mascareta. Quan les directrius dels responsables del col·legi no han sigut suficients, han intervingut els agents, als quals els individus s'han encarat.

En primera instància se'ls hauria denunciat per desobediència, però s'han acabat encarant als agents i agredint-los —es desconeix a hores d'ara de quina mena d'agressió es tracta— i, com a conseqüència, se'ls ha detingut, a més d'acusats de desobediència, també per atemptat contra l'autoritat. Els dos detinguts són dos joves de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Castellvell del Camp.