Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Donald Trump i Ivana Trump quan eren juves a un event

Trump surt al pas desmentint els rumors del seu estat de salut i diu que ja es troba millor

En les darreres hores s'ha difós tota mena d'informacions

El president dels EUA, Donald Trump, positiu en covid-19, surt de la Casa Blanca amb mascareta per anar cap a l'hospital
El president dels EUA, Donald Trump, assegura que ja es troba millor | Reuters / Leah Millis

Caos absolut amb l'estat de salut real de Donald Trump. Si el seu doctor, Sean Conley, assegurava aquest dissabte a la tarda que el president dels Estats Units «es troba molt bé», unes hores més tard diverses fonts de La Casa Blanca van donar una informació totalment contradictòria qualificant el seu estat de «preocupant» Fins i tot, asseguraven que les properes 48 hores seran «crítiques» i que «encara no estem en el camí per a una recuperació plena».

Davant els rumors, Donald Trump ha sortit al pas i ha enviat un missatge via twitter aquest diumenge a la matinada explicant que ja es troba millor i que tornarà aviat a la campanya electoral. De fet, ha qualificat els tractaments dels doctors com a «miraculosos» encara que ha indicat que els pròxims dos dies seran claus per esbrinar com es desenvolupa la malaltia.

D'altra banda, Trump ha explicat que ha preferit ingressar a l'hospital militar de Walter Reed que quedar-se a La Casa Blanca perquè des d'allà podrà treballar molt millor. «No volia quedar-me a La Casa Blanca. Em van donar aquesta alternativa: «queda’t a La Casa Blanca, tanca’t, no vagis enlloc, ni tan sols al despatx Oval, simplement queda’t al pis de dalt». No puc fer això, havia d’estar al capdavant. Un líder ha d’afrontar els problemes», manifesta el president americà.

En el vídeo, de quatre minuts de durada, es pot veure el president assegut amb una cara visible de cansament i fatiga. El tweet acumula milers de respostes, repiulades i comparticions. 

 

Donald Trump Jr, negatiu en la prova del coronavirus

«Em dono uns dies més per precaució, tornaré a fer-me la prova i si torna a donar negatiu, tornaré al treball», ha assenyalat Donald Trump Jr, fill de Donald Trump, qui ha explicat que és negatiu per coronavirus en una piulada a Twitter.

Mentrestant, el candidat demòcrata, Joe Biden, va enviar aquest dissabte un missatge tornant a insistir en l'ús de la màscara: «La màscara et protegeix. Però també protegeix als que estan al teu voltant: a la teva mare, al teu pare, als teus fills, als teus veïns i als teus col·legues. Sigues un patriota, i compleix amb la teva part», ha indicat.