Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alejandro Fernández, Inmaculada Rodríguez i José Luis Martín, als Pallaresos

Fernández demana al Govern que «cridi a la participació de tots els catalans»

Als Pallaresos, el candidat popular ha assegurat que el resultat de les eleccions és «molt més legítim quan la participació és alta»

El candidat del Partit Popular a les eleccions catalanes del 14-F, Alejandro Fernández, ha demanat aquest vespre al Govern que, un cop el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha confirmat que els comicis se celebraran el 14 de febrer, «cridi a la participació» de tots els catalans. En una intervenció als Pallaresos, al Tarragonès, Fernández ha expressat que correspongui al Govern animar la ciutadania a acudir a les urnes i ha afegit «estarem molt vigilants perquè no volem que només cridin a la participació dels seus, del separatisme, perquè és el que han fet històricament, dividint tota la societat».

[predef-nofollow]telegramtgndigital-604[/predef-nofollow]

El candidat popular ha assegurat que el resultat de les eleccions és «molt més legítim quan la participació és alta», i ha subratllat que, si la justícia ha autoritzat la data, és perquè es donen les condicions sanitàries i de llibertat de vot per poder votar. Fernández ha culpat el Govern que «per la seva tossuderia i pel seu orgull» no hagi estat possible posposar les eleccions fins que millorés la situació derivada de la pandèmia de la Covid-19, com havien pactat gran part dels partits catalans. El president del PP de Catalunya ha lamentat que el Govern no atengués la seva recomanació de consultar la Junta Electoral sobre com procedir abans d’aprovar el decret, per aconseguir un ajornament d’acord amb la llei.

[tweet]1355223457240403973[/tweet]