Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El diputat tortosí Ferran Bel en una roda de premsa a la seu de Junts per Tarragona

El diputat tortosí Ferran Bel reclama al govern de l'Estat que «millori els serveis ferroviaris actuals»

El polític de Junts per Catalunya ha assegurat que la taula de diàleg entre els dos governs «s'ha d'acabar de materialitzar i ha de ser una eina amb la qual puguem parlar de tot»

El diputat de Junts per Catalunya al Congrés, el polític tortosí Ferran Bel, ha fet una roda de premsa, aquest migdia de dilluns, 13 de gener, per a valorar l'actualitat política així com la situació en la qual ha quedat la xarxa ferroviària de Tarragona un cop ha entrat en funcionament la variant Vandellòs-Tarragona del Corredor Mediterrani

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Coincidint amb la presa de possessió del nou govern espanyol del socialista Pedro Sánchez, Bel ha recordat, en referència al debat d'investidura que va tenir lloc la setmana passada, que «enteníem que no podíem donar confiança al candidat Pedro Sánchez perquè ell mateix no volia els nostres vots i perquè no ens mereixia cap confiança ni aportava cap proposta de solució per a Catalunya». 

Ara bé, l'antic alcalde de Tortosa ha valorat «positivament» el govern de coalició espanyol perquè «les polítiques que s’implementin a Madrid no seran responsabilitats exclusives del PSOE, sinó que també ho seran d’Unidas Podemos i totes les seves marques electorals a Catalunya i al nostre territori». El diputat al Congrés ha volgut deixar clar que «la principal prioritat a escala de país és la taula de diàleg que s’ha d’acabar de materialitzar i ha de ser una eina amb la qual puguem parlar de tot, n’és una peça clau de la legislatura».

«No és de presentable que avui tinguem pitjors serveis ferroviaris»

Aquest mateix dilluns ha entrat en funcionament la doble via entre Vandellòs-Tarragona després de 20 anys i dels darrers 5 anys amb moltes afectacions a causa de les obres que es duien a terme. Bel ha lamentat que «no és presentable que avui tinguem pitjors serveis ferroviaris al Camp de Tarragona que durant tots aquests anys d’obres del corredor».  Ferran Bel ha continuat explicant que «tampoc és de rebut que els Euromed no parin a l’estació de Tarragona ciutat. La millora que suposa aquesta infraestructura ha suposat un perjudici en el servei a la capital i a tota la demarcació».

En aquesta línia Bel ha exigit que les primeres mesures d’aquest any per part del govern de l’Estat sigui  «modificar aquesta estructura de serveis ferroviaris que perjudica el nostre territori».