Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gabriel Rufián

Gabriel Rufián, el solter més cobdiciat del Congrés dels Diputats

Segons el diari 'El Mundo', el republicà hauria tallat amb la seva parella, amb qui comparteix la hipoteca d'un pis a Sabadell i un fill de 8 anys anomenat Biel

Gabriel Rufián
Gabriel Rufián, el solter més cobdiciat del Congrés dels Diputats | CatalunyaDiari.cat

 

Gabriel Rufián és d'aquells polítics que sempre estan en boca de tothom. Ara, el republicà torna a estar en el punt de mira dels mitjans, però en aquesta ocasió els motius són ben diferents del que sol ser habitual. I és que el diari 'El Mundo' s'ha fet ressò d'una notícia que ha agafat per sorpresa a tothom: el líder d'ERC està solter després de posar punt final a la relació que mantenia amb la seva parella des de feia diversos anys.

🔴 T'interessa aquesta notícia? Ara pots rebre aquesta i moltes més gratis al teu mòbil fent clic aquí

La xicota de Rufián, llicenciada en Filologia Espanyola

I és que, si bé Rufián sempre ha intentat mantenir la seva vida privada apartada dels mitjans, el cert és que res escapa a la premsa del cor. Així doncs, i després de confirmar al mitjà citat anteriorment que «no parlo de la meva vida privada», fonts properes de l'entorn del republicà han informat sobre les últimes novetats de la que fos parella fins fa ben poc.

La xicota del líder d'ERC era Mireia Varela, una catalana llicenciada en Filologia Espanyola i amb qui Rufián compartia —i, de fet, ho segueix fent avui dia— la hipoteca d'un pis situat a Sabadell així com un fill en comú.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 anys d'amor que creix. #biel8

Una publicación compartida de Mireia Varela (@mireiavarela) el

Biel, que és el nom del nen, té actualment 8 anys. Amb tot, aquesta no és la dada que més ha cridat l'atenció dels mitjans, sinó la del seu aniversari. I és que el fill de Gabriel Rufián va néixer ni més ni menys que el 12 d'octubre, el dia de la Hispanitat.

També ha canviat la seva forma física

La història del republicà i Varela es va iniciar, tal com va recollir 'Divinity', a l'interior del metro de Barcelona. I és que, després de coincidir durant diversos mesos a l'andana, el de Santa Coloma es va armar de valentia i li va donar a la seva futura parella un paper que contenia el seu número de telèfon i la seva adreça electrònica. Ara, però, sembla que la parella ha decidit continuar els seus camins per separat.

Amb tot, l'estat civil no és l'únic que ha canviat Rufián darrerament. I és que, a banda de sorprendre tothom oferint el seu discurs més conciliador durant el debat d'investidura de Pedro Sánchez —on va quedar confirmat que ERC ha canviat completament la seva postura respecte a la independència—, el mitjà 'Crónica Global' també ha descobert el motiu del canvi físic del republicà.

En aquest sentit, Rufián s'hauria apuntat al gimnàs Arsenal de Barcelona, un dels més exclusius de la capital catalana amb una quota que s'eleva per sobre dels 150 euros mensuals. Afortunadament, els 85.719 euros que va ingressar el 2018 —un salari superior al del mateix Pedro Sánchez, si bé després de declarar-los a Hisenda es van reduir fins a la xifra de 58.427 euros— fan que el líder d'ERC no hagi de patir massa per aquest assumpte.   

També et pot interessar...