Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu del conseller de Podemos Tarragona, Hermán Pinedo

Hermán Pinedo fa un pas enrere, «a favor del consens», i retira la candidatura a secretari general de Podem

Pinedo ha anunciat el seu suport a la candidatura de Conchi Abellán

El conseller del govern municipal tarragoní, Hermán Pinedo, i coordinador general de Podemos Tarragona, ha anunciat, aquest dilluns, 8 de juny, que retira la seva candidatura  a secretari general de Podemos Catalunya. Pinedo ha fet l'anunci a través d'una piulada al seu compte personal de Twitter on ha explicat que «crec que el context actual, és necessari recuperar l'esperit d'unitat per enfortir la nostra organització».

Pinedo, que va anunciar la seva candidatura a finals del mes de maig, s'ha posicionat a favor de la candidatura  de Conchi Abellán. Abellán compta amb el  suport  del secretari general de Podemos, el vicepresident del govern espanyol,  Pablo Iglesias.

19 de juny, proclamació dels resultats

El calendari que està seguint Podemos Catalunya en aquestes primàries és el següent: dimarts, 9 de juny, es publicaran les candidatures definitives; del 9 al 17 de juny hi haurà la campanya electoral, i el 19 de juny es proclamaran els resultats. Abellán és la candidata oficialista i, de fet, s'ha presentat amb el títol de «equip Pablo Iglesias».