Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu d'Inma Rodríguez i Alejandro Fernández

Inma Rodríguez Moranta, cap de llista del PP per Tarragona a les eleccions del 14-F

Alejandro Fernández aposta per l'exconsellera de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona

L'exconsellera de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona, Inma Rodríguez Moranta, encapçalarà la llista del Partit Popular per Tarragona en les eleccions del pròxim 14 de febrer. La qui va ser quarta tinenta d'alcalde i consellera de Turisme i Pla Estratègic durant la legislatura 2015-2019 serà, doncs, l'encarregada d'aconseguir augmentar la representació del PP al Parlament de Catalunya per la seva circumscripció, que en les passades eleccions del 2017 només van aconseguir un diputat. Precisament era Alejandro Fernández, qui des del novembre del 2018 és el president del Partit Popular català i en aquestes pròximes eleccions serà cap de llista per la circumscripció de Barcelona. 

Al número 2 per la llista de Barcelona hi anirà, també, una tarragonina: Lorena Roldán. La notícia es va saber aquesta passada setmana, quan per sorpresa va anunciar que deixava Ciutadans i que fitxava pel Partit Popular. La decisió la va prendre després «d'un llarg, i no fàcil, procés de reflexió», al·legant que marxava perquè hi havia «certes decisions adoptades per l'executiva permanent del partit, moltes d'elles preses de manera unilateral, apartant-se de l'essència del partit».

El Partit Popular ha apostat en clau femenina per a les eleccions del 14 de febrer, ja que tres dels quatre caps de llista són dones: Inma Rodríguez per Tarragona, Marisa Xandri  per Lleida i Maria Àngels Olmedo per Girona. La resta de components de les llistes electorals es donaran a conèixer aquesta setmana vinent.