Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ismael Cortés, candidat d'En Comú Podem per Tarragona.

Ismael Cortés apunta a repetir com a candidat de Podem de cara al 10 de novembre

La formació d'esquerres té la voluntat «de mantenir les mateixes llistes de cara al 10 de novembre» | Podem apostaria per la fórmula de la continuïtat, com PSC, PP i Ciutadans

Ismael Cortés, candidat d'En Comú Podem per Tarragona.
Ismael Cortés apunta a repetir com a candidat d'En Comú Podem per Tarragona de cara a les eleccions generals del pròxim 10 de novembre. | Àngel Ullate

 

La repetició d'eleccions generals del pròxim 10 de novembre fa que els partits estiguin apostant, en la seva immensa majoria, pels mateixos candidats que el passat 28 d'Abril. Així doncs, Ismael Cortés, el candidat de fora de la província que substituïa al conegut Fèlix Alonso al capdavant de la llista d'En Comú Podem per Tarragona, repetirà com a líder de la coalició  d'esquerres tarragonina. 

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Així ho han apuntat a TarragonaDigital fonts de la direcció del partit que han assegurat que «en principi les llistes es mantenen». Si es confirma, de nou, el nom d'Ismael Cortés, En Comú Podem seguiria els mateixos passos que PSC, PP i Ciutadans a la demarcació. Totes tres formacions ja han avançat que la seva voluntat és repetir candidat, perquè es tracta «d'una repetició electoral».

Així doncs, Joan Ruiz (PSC) i Sergio del Campo (Ciutadans) tindrien l'oportunitat de revalidar l'escó a la carrera de San Jerónimo mentre que Jordi Roca (PP) aspiraria a recuperar la representació per Tarragona que va perdre el passat 28 d'Abril.

D'Altafulla al govern de les Illes Balears

La sorpresa saltava a meitats del passat mes de març, quan aquest mitjà avançava que el conegut polític altafullenc, Fèlix Alonso, alcalde del seu municipi i diputat al Congrés, no repetiria com a candidat de la coalició d'esquerres. Alonso era una víctima més de les complicades relacions entre Comuns i Podem. La sorpresa saltava quan es feia públic que el seu substitut, el número u a les llistes, era  l'analista polític Ismael Cortés, amb vincles familiars molt llunyans amb Terres de l'Ebre però sense cap altre lligam conegut amb la província. 

Ara, amb les Corts dissoltes i a l'espera de les noves eleccions, Fèlix Alonso està treballant com a nou Director General de Consum del govern de les Illes Balears, després de no haver pogut revalidar l'alcaldia d'Altafulla en les eleccions del passat mes de maig.