Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
D'esquerra a dreta, Joan Ruiz, Sandra Guaita, i Santi Castellà, del PSC de Tarragona, durant la nit electoral d'aquest diumenge 10 de Novembre.

El PSC de Tarragona guanya poder en el repartiment dels càrrecs de les comissions del Congrés i del Senat

Joan Ruiz presidirà la comissió de drets socials i polítiques integrals per la discapacitat del Congrés | Santi Castellà, vicepresident de la comissió constitucional del Senat

El PSC de Tarragona ha guanyat poder en la constitució de les comissions de treball del Congrés de Diputats i del Senat.  El veterà diputat tarragoní Joan Ruiz ocuparà el càrrec de president de la comissió de drets socials i polítiques integrals per la discapacitat a la Carrera de San Jerónimo. El primer secretari dels socialistes al Camp de Tarragona, el senador Santi Castellà, serà el vicepresident de la comissió institucional a la cambra alta.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Ruiz ha manifestat, sobre el seu nomenament, sentir-se «molt honorat de poder presidir una comissió que té una incidència real en la vida de molts milers de persones que esperen, amb justícia, millores reals a les situacions diàries que han d’afrontar». Així mateix, un dels polítics amb més carrera al PSC del Camp de Tarragona ha explicat que pensa treballar al capdavant d'aquesta comissió fent «del consens en la presa de decisions, la tònica general al marge de les legítimes discrepàncies polítiques entre els partits».

Pel que fa a Castellà, el cap dels socialistes tarragonins ha posat l'accent en el fet que «un senador tarragoní i català com jo sigui vicepresident de la comissió constitucional del Senat en un mandat com aquest que ha de ser, com ha dit el president Pedro Sánchez, la legislatura del diàleg i del progrés social».

La reusenca Sandra Guaita, vicepresidenta primera de la comissió d'Indústria

La socialista reusenca Sandra Guaita s'ha estrenat a Madrid amb la legislatura recentment inaugurada. El grup parlamentari dels socialistes, el més nombrós del Congrés dels Diputats,l'ha nomenat vicepresidenta primera d'Indústria, Comerç i Turisme, portaveu de la comissió d'Universitats i vocal de la comissió de Sanitat i Consum.