Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Josep Poblet s'acomiada de la Diputació: «Ha estat un honor i un privilegi»

L'encara president de la institució ha aprofitat el darrer ple ordinari del mandat per dir adéu

Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona, en una entrevista recent amb TarragonaDigital.com | Gerard Martí

La Diputació de Tarragona tindrà nou president a finals de juny. La bomba va esclatar els darrers dies de gener, quan l'encara president de la institució i alcalde en funcions de Vila-seca, Josep Poblet, va anunciar per sorpresa que posava punt final a la seva vida política després de més de tres dècades en primera línia. Poblet ja va avançar que no optaria a la reelecció de cap dels seus càrrecs, i ha aprofitat el darrer ple ordinari de la Diputació, aquest divendres 31 de maig, per acomiadar-se dels seus companys i rivals.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

«Ha estat un honor i un privilegi servir-vos», ha començat Josep Poblet un breu discurs abans de donar per finalitzat el plenari. «S'acaben dotze anys importants de la meva vida on he tingut la sort de poder visitar tota la demarcació, municipi a municipi», ha valorat en referència a la presidència de l'ens que va assumir per primera vegada el 2007. «He après que vivim en un lloc del món realment afortunat», ha afegit un Poblet a qui gairebé se li esquerda la veu.

Josep Poblet: «No defraudeu mai la confiança sobre vosaltres i aprofiteu bé el temps»

L'encara president de la Diputació de Tarragona s'ha mostrat especialment orgullós «d'haver posat la regió en el lloc que li correspon» i d'haver «intentat facilitar la vida de més de 800.000 persones, sempre amb la voluntat d'arribar a tot arreu». Ha reivindicat la demarcació de Tarragona com «la segona regió més important del país» i ha tret pit de «l'excel·lència, la qualitat i la responsabilitat» amb què ha valorat la seva gestió  al capdavant de la Diputació.

«Als que vindran al futur, us desitjo que tingueu el mateix privilegi de ser feliços des d'aquesta responsabilitat»,ha adreçat Poblet en referència al seu relleu, encara indeterminat, al capdavant de la presidència del Palau. Abans de plegar, però, ha deixat dos consells sobre la taula. «Respecteu sempre la dignitat dels càrrecs polítics escollits per la voluntat popular dels veïns», ha advertit.  «No defraudeu mai la confiança que hi ha sobre vosaltres, i aprofiteu bé el temps»,  ha volgut recomanar també just abans d'aixecar la sessió «del darrer ple de la meva vida». L'anunci del gener és una realitat. El president en funcions de la Diputació plega.

També et pot interessar