Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Junts per Tarragona ha presentat el seu cartell electoral a la rambla Lluís Companys de la ciutat, hores abans de la tradicional encartellada d'inici de campanya.

Junts per Tarragona presenta el seu cartell electoral per a les municipals

El cap de llista dels independentistes, Didac Nadal, renuncia a la tradicional enganxada de cartells d'inici de campanya per «poder estar l'endemà treballant»

Junts per Tarragona ha presentat el seu cartell electoral a la rambla Lluís Companys de la ciutat, hores abans de la tradicional encartellada d'inici de campanya.
Junts per Tarragona ha presentat el seu cartell electoral a la rambla Lluís Companys de la ciutat, hores abans de la tradicional enganxada de cartells d'inici de campanya. | TarragonaDigital

 

Didac Nadal, cap de llista de la formació independentista Junts per Tarragona de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, ha volgut trencar amb la tradicional enganxada de cartelles de tots els inicis de campanya presentant el seu cartell a mitja tarda d'aquest dijous, nou de maig.

[predef]enquesta-tarragona-ciutat-243[/predef]

Nadal ha assegurat, sobre aquesta iniciativa, que «al final es una tria: o sortim a enganxar cartells a mitjanit al carrer o ens aixequem a treballar de bon matí l'endemà. També és un exemple que volem fer les coses d'una manera diferent, enganxar cartells a les 12 de la nit és un forma obsolet i caduc».

L'alcaldable post convergent ha estat acompanyat pels membres de la seva llista, inclosos alguns noms forts de la formació a la ciutat, com Albert Puñet; Quim Amorós; el també diputat al Parlament, Eusebi Campdepedrós o la número dos de la llista, i encara regidora a l'Ajuntament de Tarragona, Cristina Guzmán.

«Tarragona necessita un canvi molt profund»

Didac Nadal ha definit als seus companys de candidatura com a «la suma de diferents sensibilitats, una síntesi transversal de gent de diferents ideologies que té moltíssimes ganes de treballar per una Tarragona diferent, per una Tarragona que necessita un canvi molt profund».

«Aspirem a tenir una Tarragona més neta, més cívica, més integradora, més participativa, més cohesionada. En resum, la Tarragona que tots volem» ha afegit Nadal. 

Preguntat sobre com veu la composició del plenari, l'alcaldable de Junts per Tarragona ha sigut prudent i ha assegurat que «fa de mal dir, perquè hi ha més fragmentació política i això ens afectarà a tots, sobretot a la dreta». I sobre la possibilitat que hi hagi un govern municipal a la ciutat de caràcter independentista, Didac Nadal ha declarat que «seria molt bonic  però s'ha de tocar de pues a terra, atesa la composició de la ciutat».

També et pot interessar: