Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Montserrat Vilella i Conrad Cases a la sala de premsa de l'Ajuntament de Reus

Montserrat Vilella, nova directora general d'Autonomia Personal i Discapacitat de la Generalitat de Catalunya

La regidora de Benestar Social de Reus assumirà responsabilitats en el mateix àmbit dins de la nova estructura de la Generalitat

Montserrat Vilella (JxC) ha estat nomenada directora general d'Autonomia Personal i la Discapacitat segons ha pogut saber TarragonaDigital. Una informació que la mateixa regidora reusenca també ha confirmat. El nou Govern està constituint la nova estructura de la Generalitat de Catalunya i la regidora de Benestar Social de Reus ocuparà, a partir d'ara, aquest alt càrrec vinculat a la conselleria de Drets Socials.

És el nom que ara tindrà l'antic Treball, Afers Socials i Família. Les competències de la direcció general, per tant, no s'allunyen de les que Vilella ha estat desenvolupant a l'Ajuntament de Reus des de l'any 2011. El nomenament s'ha de fer efectiu els pròxims dies i es convertirà en el tercer d'una reusenca al nou executiu català. Teresa Pallarès, regidora d'Economia i Coneixement, serà proclamada delegada del Govern a la demarcació de Tarragona. Per altra banda, Tània Verge dirigeix la conselleria d'Igualtat i Feminismes.

Pel que fa a Vilella, segons es defineix al propi web del departament de Drets Socials, tindrà responsabilitats en un àmbit que ja coneix. Segons es desprèn del web de la Generalitat, la direcció general de l'Autonomia Personal i la Discapacitat té una desena de competències. Entre altres atribucions, s'ha d'encarregar de «prevenir, atendre i promoure la inserció social en les situacions d'exclusió social».