Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la pancarta que ha aparegut a la seu del PSC de Tarragona

Les Joventuts Socialistes de Tarragona denuncien una bretolada del Jovent Republicà

La consellera socialista tarragonina, Begoña Floria, denuncia «l'atac»

Segons la dita,  una setmana en política és una eternitat així que tres anys, el temps que va des de la tardor catalana de 2017 fins a la fi d'aquest any pandèmic, poden donar per molt, per moltíssim. Un exemple de com canvien les coses s'ha donat la nit d'aquest dijous, 3 de desembre, a Tarragona. 

[predef-nofollow]telegramtgndigital-604[/predef-nofollow]

La seu  dels socialistes tarragonins ha aparegut amb una pancarta  amb el lema «El PSC  és anticonstitucional». La pancarta s'hauria penjat poques hores després que Esquerra votés a favor, al Congrés, en el primer tràmit dels Pressupostos Generals de l'Estat,.

La reacció del PSC

Signa la bretolada  Jovent Republicà, les joventuts d'ERC  i amb la data del 14 de febrer, data de les eleccions catalanes, a tombar l'any, el PSC de Tarragona hi ha sucat pa. La consellera socialista  a l'Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, ha titllat els fets «d'atac».

El membre de les Joventuts Socialistes, i valor a l'alça a Ramon i Cajal, seu del PSC de Tarragona, Nacho García, va un pas més enllà i assegura que «Jovent Republicà  utilitza el mateix discurs  que VOX, PP i Ciutadans pel que fa al PSC. Els nervis de cara al 14 de febrer són presents i saben que l'única alternativa als desastrosos governs independentistes és el PSC».