Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

El PP aposta per la continuïtat i repetirà candidats als principals municipis de Tarragona

Mario García serà el cap de llista dels populars per Salou; David Chatelain per Cambrils; Gregorio Esteban per Vila-seca i Francesc Caballero per Valls

Presentació de la candidatura de Sebastià Domènech a l'Hotel Gaudí de Reus
Presentació de la candidatura de Sebastià Domènech a l'Hotel Gaudí de Reus | Laia Riba

 

El Partit Popular apostarà per la continuïtat de cara a la preparació de les llistes electorals per les municipals del pròxim 26 de maig. Aquest dimarts, 8 de gener, la junta provincial dels conservadors a Tarragona traslladarà als òrgans de direcció catalans la proposta de caps de llistes pels municipis de més de 20.000 habitants. 

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Pel que fa a les dues principals poblacions del territori, Tarragona i Reus, està clar que la llista del PP anirà liderada, a la capital, per l'actual primer tinent d'alcalde, José Luís Martín, i a la capital del Baix Camp pel regidor popular Sebastià Domènech.  Al Vendrell, el número ú dels populars serà Jerónimo Merino, qui encapçalarà la llista per primera vegada després d'haver sigut alcaldable per Banyeres del Penedès. 

Continuïtat a Salou, Cambrils i Valls i nou alcaldable a Vila-seca

Aquest divendres, 11 de gener, a la sala Costa Daurada, del centre cívic de Salou, el president català del PP, el tarragoní  Alejandro Fernández, presentarà al candidat a l'alcaldia de Salou, el polític Mario Garcia. Per Garcia serà el tercer intent d'aconseguir l'alcaldia de Salou. L'endemà, dissabte 12 de gener, serà el torn del cambrilenc David Chatelain qui tornarà a liderar la llista del PP  després de prendre el relleu de la històrica Carme Cros l'any 2015.

A la Costa Daurada, la novetat es trobarà  a Vila-seca, on Gregorio Esteban prendrà el relleu de l'actual regidor popular, Jordi Camarasa.  Camarasa abandona la política i deixa pas a un Esteban que haurà de fer front, a Vila-seca, a Ciutadans, un partit que ha arribat a percentatges de vots superiors al 40% en les diferents convocatòries electorals que s'han dut a terme els darrers anys a municipi. A Valls, l'històric regidor popular, Francesc Caballero, tornarà a ser l'alcaldable del PP.