Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Candidatura PSC Cambrils

El PSC de Cambrils aspira a l'alcaldia amb «una llista transversal i un programa realista»

«Transformar Cambrils a través de la cohesió i la inclusió social», el gran repte socialista | Ana López hi repeteix al capdavant

cambrils
El PSC Cambrils ha presentat el programa electoral amb què aspira a l'alcaldia | Toni Cabanillas

El PSC de Cambrils ho té clar: a partir del pròxim 26 de maig vol deixar de ser el soci de govern per assumir el paper protagonista des de l'alcaldia del municipi.  La formació socialista ha presentat aquest dimarts, 7 de maig, la llista electoral amb què aspira a guanyar les eleccions municipals i millorar els tres regidors que va obtenir l'any 2015, i que van deixar el PSC en cinquena posició als darrers comicis locals. Ana López repetirà com a alcaldable, amb el suport «d'una llista transversal de persones compromeses i preparades», tal com ha valorat López.

[predef]enquesta-cambrils-267[/predef]

Un total de dotze llistes concorreran a les urnes de Cambrils. López ha presentat la candidatura socialista «amb el repte de transformar Cambrils a través de la cohesió i la inclusió social» i des d'un triple desenvolupament «social i de les persones, econòmic i sostenible» de forma paral·lela. «Tenim la responsabilitat  d'avançar i fer avançar a la ciutadania sense deixar ningú enrere», s'ha compromès l'alcaldable del PSC.

PSC Cambrils: a favor de desmantellar les vies i d'esquena al trentram de la Costa Daurada

Ana López ha basat els eixos de la seva proposta  en «vetllar pel benestar de tothom» i «planificar el futur que Cambrils necessita». L'alcaldable del PSC ha avançat la intenció de fomentar el turisme esportiu, apostar pel comerç local, per polítiques actives d'ocupació o per conservar i construir nous eixos comercials locals per diversificar l'economia del municipi. «Cal també dissenyar un urbanisme al servei del poble capaç d'unir els diversos barris i zones de Cambrils», ha afegit.

cambrils
Ana López torna a encapçalar la camdidatura socialista a Cambrils | Toni Cabanillas

La cap de llista també s'ha obert a «analitzar i controlar tots els serveis» del municipi,  i a enfocar les actuacions a curt i mitjà termni «des de la sostenibilitat i la cura del medi ambient». Ana López tampoc ha tremolat a l'hora de posicionar-se a favor del desmantellament de les vies del tren, o de mostrar el seu escepticisme envers el projecte de tren-tramvia que està previst que uneixi diversos punts de la Costa Daurada en un futur no llunyà. «Apostem pel transport públic, però no per hipotecar-nos amb inversions altíssimes», ha explicat.

Ana López: «El PSC és el partit de la responsabilitat, de l'estabilitat i de la cohesió»

López ha presentat mesures concretes com la remodelació de l'avinguda de Jaume I, l'aposta per produir energia pròpia, posar en marxa l'Oficina Local d'Habitatge, de caràcter social o engegar un nou pavelló a la zona esportiva. S'ha fixat com a objectiu «treballar amb il·lusió per dissenyar un Cambrils que ens agradi a tots i a totes» i s'ha mostrat partidària que el municipi de la Costa Daurada «assumeixi un paper molt més actiu al nostre territori».

La candidata a l'alcaldia, que ha valorat de forma positiva però amb prudència els bons resultats del PSC a Cambrils a les darreres eleccions generals, ha definit el vot socialista com un vot «racional, responsable i de convivència en favor del diàleg». «El PSC és el partit de la responsabilitat, de l'estabilitat i de la cohesió», ha sentenciat la candidata.

Candidatura PSC Cambrils
Candidatura del PSC de Cambrils | Cedida

 

També et pot interessar