Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Congrés dels Diputats.

Picabaralla política entre el PSC i Junts per Catalunya per «les retallades» en sanitat d'Artur Mas

L'enfrontament ha tingut lloc entre diputats catalans al Congrés

La greu crisi sanitària generada pel coronavirus ha provocat una forta lluita política entre defensors de la gestió  del govern central i crítics amb la tasca de l'executiu de Pedro Sánchez. Espanya presenta una xifra de morts superior a la de la Xina i, tot i això, diputats al Congrés, com el polèmic socialista  català José Zaragoza, han transformat els seus perfils de Twitter en camps de batalla en la defensa de l'executiu.

[predef]tarragona-digital-grup-583[/predef]

En una piulada al seu compte personal, Zaragoza ha assegurat, aquest dimecres, 25 de març, que «les  retallades a Catalunya, en sanitat, les va fer Artur Mas». Zaragoza ha rebut una contundent  resposta del secretari d'organització del PDeCAT, i diputat a la carrera de San Jerónimo, el tortosí  Ferran Bel

«Poca vergonya i poca dignitat política»

Bel ha respost de manera rotunda en un fil de piulades al seu compte personal. Entre altres, el polític tortosí ha explicat que «últimament veig com, aprofitant el moment, i amb poca vergonya i poca dignitat política, diputats dels partits integrants del tripartit estan parlant de les retallades del govern del president Mas». Així mateix, el també secretari d'organització del PDeCAT ha fet incís en «l'endeutament constant» que, segons ell, va generar el tripartit durant el seu pas pel govern català.