Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sergio del Campo, candidat de Ciutadans al Congrés dels Diputats per Tarragona.

Sergio del Campo, escollit candidat de Cs per Tarragona al Congrés el 28-A

Ha estat escollit pel 92% de la militància

Sergio del Campo, candidat de Ciutadans al Congrés dels Diputats per Tarragona.
Sergio del Campo serà novament el candidat de Ciutadans al Congrés dels Diputats per la circumscripció de Tarragona. | ACN

 

Amb un suport absolutament aclaparador, del 92% de la militància del partit, Sergio del Campo ha estat escollit candidat de Ciutadans al Congrés dels Diputats a les  eleccions generals que tindran lloc el proper 28 d'abril. Així doncs, del Campo ha guanyat les primàries a Tarragona i serà el candidat de Cs per aquesta demarcació al 28-A. En el seu cas, ha obtingut un 92% dels vots (134) amb una participació del 35% dels afiliats, i ha superat de manera clara l'altra candidata que es presentava a aquest procés intern, l'altafullenca Maria Lluïsa Díaz.

Del Campo, candidat de Ciutadans per Tarragona per tercera vegada

Serà la tercera ocasió en què Sergio del Campo liderarà la candidatura de Ciutadans a les comarques de Tarragona per al Congrés dels Diputats: ja ho va fer als comicis de desembre de 2015 i també a la seva repetició, al juny de 2016. En les primeres, Ciutadans va obtenir l'escó quedant com a cinquena força amb vora 53.000 vots, molt a prop, però, del PSC i Democràcia i Llibertat.

Sis mesos més tard, la formació va perdre gairebé 15.000 vots, però va aconseguir mantenir l'escó de Del Campo. Ciutadans va ser sisena força a les comarques de Tarragona, amb prop de 39.000 sufragis.

Inés Arrimadas, escollida candidata per la demarcació de Barcelona

Ciutadans fa públics aquests dissabte els resultats de les primàries internes que han estat celebrant aquests darrers dies per a les candidatures provincials al Congrés per a les eleccions del 28-A. Així, entre les primeres validades hi ha dues de catalanes. Segons ha informat el partit, la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ja pot ser formalment considerada cap de llista per Barcelona en haver guanyat les primàries amb un 96% dels vots a favor (453), i una participació del 19% de la militància.

També et pot interessar