Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Discover Parlament

Creix la tensió preelectoral entre ERC i Junts a les comarques de Tarragona

Un diputat d'ERC diu «mindundis convers» a representants de Junts | L'alcalde d'Altafulla ho atribueix a les primàries de Junts

La proximitat de les eleccions catalanes  ha encès els ànims entre els fins ara socis de govern al capdavant de la Generalitat de Catalunya, ERC i Junts. Un bon exemple d'aquesta tensió  s'ha viscut,en els darrers dies, a Twitter, el camp de batalla virtual de la política moderna.

[predef-nofollow]telegramtgndigital-604[/predef-nofollow]

Arran de l'aprovació dels Pressupostos Generals de l'Estat, amb el suport dels republicans, figures destacades d'ERC al Camp de Tarragona, i de Junts a les comarques tarragonines, s'han dit de tot a les xarxes. De fet, Jordi Salvador, diputat  per Tarragona d'ERC al Congrés, va reaccionar amb contundència a les crítiques  rebudes per part de Josep Maria Cruset i Eusebi Campdepadrós.

Cruset i Campdepadrós van vincular, amb un to moderat, l'aprovació dels pressupostos amb la supressió del tercer grau dels presos catalans. Salvador va respondre titllant-los de «mindundis convers» i assegurant que les piulades dels dos líders de tarragonins de Junts eren un «fàstic de tuits».

«Les hòsties van que volen»

L'alcalde d'Altafulla, Jordi Molinera, d'ERC, ha emmarcat la tensió creixent entre uns i altres en una piulada on ha assegurat que «les hòsties entre Junts i ERC van que volen. I això? La setmana vinent la militància  de Junts ha de votar els seus candidats  al Parlament. Una bona manera de guanyar vots per quedar ben amunt de la llista és obrir en canal al soci traïdor i botifler d'ERC. Escalf, companys d'ERC».