Imatge d'un matí d'hivern amb glaçades a Verges, a l'Alt Empordà

El temps a Tarragona: previsió méteo pel dia 15 de gener

Dimecres arriben més bandes de núvols alts i prims que poden entelar puntualment el cel, i les boires seguiran. Dissabte arriben ruixats i les temperatures començaran a caure.

El temps continuarà molt tranquil aquest dimecres, 15 de gener, si bé hi haurà petits canvis en forma d’algunes bandes de núvols alts i prims  que arribaran de forma inofensiva, tot i que poden entelar puntualment el cel. Les boires també continuaran a Ponent i les temperatures pujaran lleugerament. Una situació de calma anticiclònica que continuarà fins ben bé divendres, però a partir del vespre i dissabte arribaran ruixats i els termòmetres començaran a baixar. 

Dimecres molt plàcid

De moment, aquest dimecres seguirem amb sol combinat amb bandes de núvols alts i prims  que aniran a més i que, puntualment, poden enteranyinar el cel i esmorteir la llum solar. Les boires continuaran a Ponent amb ambient gèlid, però, com ja ha passat dimarts, es poden aixecar transitòriament a les hores centrals del dia. Una jornada molt aprofitable en conjunt.

Pugen una mica les TºC, però segueixen les glaçades

Les temperatures pujaran lleugerament aquest dimecres, tant les mínimes com les màximes, però les glaçades seguiran sent força extenses a l’interior i prelitoral amb molts valors entre els -2º i 4º, si bé a la costa se situaran de 2º a 7º, localment més baixes a la Costa Brava. Roba de ple hivern per sortir de casa de bon matí. 

Pel que fa a les màximes, seguirà la bonança típica per l’època de l’any amb moltes màximes entre 12º i 17º, amb un vent del sud-est reforçat sobretot entre la costa de Barcelona i sud de la de Girona que pot fer pujar més els termòmetres. Més fred al Pirineu i punts afectats per la boira.

Es confirmen els canvis, però amb molta incertesa

De cara a les següents jornades, la calma continuarà fins divendres, però a partir de la tarda i vespre arribaran precipitacions al Pirineu amb una cota de neu que anirà baixant fins a situar-se entorn els 1.000 metres. Dissabte cauran ruixats a molts punts de la meitat nord amb una cota que pot baixar dels 800 metres, mentre que entre diumenge i dimarts hi ha molta incertesa, ja que, o bé farà molt fred, o tindrem una llevantada amb cota de neu més alta. Qui acabarà guanyant? Ho haurem d’anar seguint amb molta atenció.

El temps a Barcelona

El temps no es mou pràcticament ni una coma a Barcelona aquest dimecres amb sol combinat amb bandes de núvols alts i prims i temperatures que pujaran una mica tan sols. Fred marcat a primera hora.

El temps a Tarragona

Pel que fa a la capital tarragonina, també arribaran bandes de núvols alts i prims  que poden entelar el cel puntualment. Temperatures sense canvis o un pel més altes amb fred hivernal a primera hora del matí.

El temps a Girona

El fred seguirà ben viu a la ciutat de Girona de nit i al matí amb noves glaçades. Jornada molt tranquil·la amb temperatures que pugen al migdia i que rondaran els 15º amb bonança abans d’una altra nit gèlida.

El temps a Lleida

Com ja ha passat dimarts, les boires es poden aixecar transitòriament al centre del dia  a la ciutat de Lleida i tota la zona de Ponent. No obstant, l’ambient continuarà sent molt hivernal a l’espera que les boires vagin a menys els següents dies.

El temps a Sabadell

Calma i tranquil·litat és el que caracteritzarà el temps de la co-capital vallesana aquest dimecres. Farà sol amb algunes teles de núvols alts i prim i temperatures que, si bé poden pujar tan sols una mica, seran molt fredes a primera hora.

El temps a Terrassa

Pocs canvis en el temps de Terrassa més enllà de l’arribada d’algunes bandes de núvols alts i prims que, a tot estirar, enteranyinaran el sol. Ambient hivernal amb força fred a primera hora i glaçades.