Imatge d'arxiu de la residència Les Vinyes de Falset

L'Ajuntament de Falset es reuneix amb la Generalitat per abordar la crisi sanitària a la residència Les Vinyes

El consistori insisteix a l'entitat gestora del centre que cal trobar «solucions» que siguin efectives

L'Ajuntament de Falset s'ha reunit aquest dissabte amb representants dels departaments de Salut i Treball i Afers Socials de la Generalitat de Catalunya, així com amb l'entitat gestora de la residència Les Vinyes per abordar la crisi sanitària que afecta els residents del centre.

El consistori ha subratllat que cal «donar resposta» al brot de coronavirus, que ja ha causat la mort de diverses persones i que té preocupat al conjunt de la població. En aquest sentit, ha instat a l'entitat gestora a trobar «solucions» que siguin efectives. Des del consistori han reiterat el seu oferiment de col·laboració en «uns moments complicats». També han assegurat que la seva prioritat és la salut pública i la vida de les persones infectades.

Pel que fa als debats sobre la gestió sanitària i assistencial que s'ha fet a la residència Les Vinyes, l'ajuntament considera que són «necessaris» i «legítims». Això sí, creu que caldrà fer-los quan pertoqui i després de realitzar una anàlisi «exhaustiva» de la situació.