Imatge de l'edifici on s'han desencadenat l'incendi, a la Bisbal de Falset

Dos incendis en menys de 24 hores en un antic habitatge de la Bisbal de Falset

Segons les primeres informacions, el sostre de l'habitatge, fet de canyís, hauria col·lapsat

Durant el migdia del passat dilluns, 4 de març, els Bombers de la Generalitat van haver d’actuar en l’incendi d’un immoble de la Bisbal de Falset, a la comarca del Priorat. Les flames es van desencadenar en un habitatge antic situat al carrer Costa número 19 i, segons els serveis d’emergència —que van rebre l’avís a les 13.18 hores—, el foc hauria començat a la xemeneia.

L’edifici, d’un total de quatre plantes, tenia la façana de pedra i el sostre fet de canyís, fet que hauria col·lapsat a causa de les flames. Al lloc dels fets, els Bombers hi van enviar fins a cinc dotacions terrestres i es van evacuar dues persones totalment il·leses.

Torna a cremar de matinada

Segons han confirmat els Bombers a TarragonaDigital, el mateix immoble s'ha vist afectat per un nou incendi la matinada d'aquest dimarts. El foc hi hauria revifat com a conseqüència del mal estat de l'edifici i els materials fàcilment inflamables amb què està construïda part de l'estructura. En aquesta ocasió, el foc hauria afectat la segona planta de l'edifici i hauria provocat que s'esfondrés el sostre del magatzem.

Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han personat al lloc dels fets per extingir de nou les flames, remullar a consciència els punts calents per evitar que el foc torni a revifar i comprovar l'estat de l'estructura de l'edifici.

Et pot interessar