Els Bombers rescaten amb helicòpter un ciclista ferit al Priorat

Ha sigut evacuat amb una possible fractura a l'húmer

Els Bombers han actuat el migdia d'aquest diumenge, 7 d'octubre, per dur a terme el rescat d'un ciclista a la Vilella Baixa, al Priorat. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, han rebut l'avís quan faltaven vint minuts per la una del migdia, quan els han alertat d'un ciclista que havia patit una caiguda i no podia continuar. Sembla que es tractaria d'un grup de ciclistes que feien una ruta entre Escaladei i la Vilella Baixa, quan un d'ells ha caigut i s'ha fet mal al braç, motiu pel qual no ha pogut continuar la marxa i ha hagut de requerir el rescat dels Bombers.

El ciclista ha sigut evacuat en helicòpter amb una possible fractura a l'húmer

Fins a aquest punt del Priorat s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat,  dues de terrestres i l'helicòpter amb membres del Grup d'Actuacions Especials (GRAE). El ciclista ha sigut evacuat en helicòpter amb una possible fractura a l'húmer. El ferit ha sigut traslladat al parc de Bombers de Móra d'Ebre, on s'ha fet l'intercanvi i el trasllat a una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques. 

Els Bombers apaguen uns contenidors incendiant-se al Vendrell

L'actuació dels Bombers al Priorat no és l'única que han dut a terme en les darreres hores a les comarques tarragonines. La matinada d'aquest diumenge els Bombers han apagat una illa de contenidors que cremava al Vendrell, al carrer de Cerdanya. Les flames han afectat els contenidors i també un cotxe que hi havia aparcat a la vora, afectant el para-xocs i un dels llums del davant. No és la primera vegada que aquesta illa de contenidors s'incendia, ja que ja es va incendiar el passat mes de maig, també una matinada de dissabte a diumenge. Aquests incendis de contenidors es venen repetint des de fa uns mesos, així que l'Ajuntament i la Policia Local del Vendrell tracten aquests incidents com a actes de vandalisme.