Exposició fotogràfica a Cabacés, al Priorat discover

Una exposició fotogràfica mostra els indrets més emblemàtics de Cabacés, al Priorat

La mostra compta amb les fotografies de Joan Francesc Perpiñá Casas, regonegut fotògraf tarragoní

Una exposició fotogràfica mostra els racons més emblemàtics del municipi de Cabacés, al Priorat. L'exposició 'El Pont Vell i altres indrets d'interès de Cabacés' s'instal·la al Museu Miquel Montagud, després d'haver estat, durant diverses setmanes, a la seu del Parc Natural del Montsant, a la Morera de Montsant.


La mostra romandrà exposada fins al  31 d'octubre on, tal com el seu propi nom indica, s'hi podran observar instantànies del Pont Vell de Cabacés, de la mà de Joan Francesc Perpiñá Casas, a més d'altres fotografies paisatgístiques sobre diferents indrets de la rodalia d'aquest municipi del Priorat.


Joan Francesc Perpiñá Casas (Tarragona, 1964) és un fotògraf reconegut, arrelat al municipi del Molar, també al  Priorat. Amb la seva «poesia fotogràfica» de paisatges i natura, s'ha postulat com a referent, fotografiant espais emblemàtics del Camp de Tarragona i de les  Terres de l'Ebre.


Aquesta dedicació l'ha portat a rebre diferents  guardons, com el premi en la categoria de Creativitat
obtingut al Concurs de Fotografia Paisatgística de les Terres de l'Ebre 2018, organitzat conjuntament pels ajuntaments de l'Ametlla de Mar i de Deltebre.


La seva darrera exposició, 'El Pont Vell i altres indrets d'interès de Cabacés', compta amb el suport de l'ajuntament del municipi i es pot visitar els dissabtes i diumenges, des de dos quarts d'onze del matí fins a dos quarts de dues del migdia; al Museu Miquel Montagud, situat al carrer Major, 72, de Cabacés. L'entrada a l'exposició és gratuïta.