Falset, en una imatge d'arxiu

Falset es torna a quedar a fosques: 1.304 usuaris pateixen manca de subministrament elèctric

Durant la borrasca Filomena la capital del Priorat es va quedar més de 12 hores sense llum

Nous problemes en el subministrament elèctric a Falset. Després dels greus incidents causats per la borrasca Filomena quan va deixar la capital del Priorat més de 12 hores sense llum, quan 1.347 abonats es van quedar sense subministrament, aquest divendres, 22 de gener, Protecció Civil ha informat d'un nou episodi. Segons la xifra facilitada, 1.304 abonats han quedat afectats i s'han quedat sense subministrament elèctric a Falset.

La companyia elèctrica ha explicat que l'avaria s'ha detectat cap a les quatre de la tarda, i que s'hi ha enviat dos equips per resoldre-la. Cap a les sis ja s'ha aconseguit restablir el servei tot i que quedaven un centenar d'usuaris afectats. A les set el problema s'ha resolt del tot. Malgrat que les causes de l'avaria no estan del tot determinades, tot apunta al temporal de vent que aquest divendres assola bona part del país.

Problemes a Rodalies

Una avaria en un tren de mercaderies entre les estacions dels Guiamets i Marçà-Falset ha obligat Protecció Civil a activar el pla FERROCAT en fase de prealerta. El comboi estava en un tram de via única i era necessari retirar-lo per continuar amb la circulació.