Una dona, ferida molt greu en caure des d'un tercer pis a Falset

Va ser traslladada a l'hospital en helicòpter

Una dona va resultar ferida de caràcter molt greu després de caure d'un edifici al centre de Falset. La dona, d'una edat entre 50 i 60 anys, va precipitar-se d'una tercera planta d'un bloc de pisos ubicat al carrer de Baix de la capital del Priorat. L'avís va arribar al voltant d'un quart de cinc de la tarda al telèfon d'emergències 112 a través d'un testimoni que va localitzar la dona inconscient a terra. Tot apunta que la dona hauria caigut d'un balcó ubicat a la tercera o quarta planta d'un bloc de pisos. 

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar dues ambulàncies medicalitzades i també un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), així com la Policia Local i els Mossos d'Esquadra. Finalment, el SEM va decidir traslladar la dona, inconscient, en helicòpter a l'hospital. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir les causes de la caiguda. 

Ferida greu dissabte a Cambrils en caure-li el pal de la barca al cap

Dissabte passat, 21 de juliol, una dona va quedar ferida de caràcter greu a Cambrils després que el pal de la barca en la qual navegava li caigués al cap. La dona estava navegant en la seva embarcació quan, per causes que es desconeixen, el pal va caure i li va provocar un fort impacte al cap. La dona i l'embarcació van poder arribar a la platja de l'Esquirol de Cambrils, on el SEM va atendre la víctima.

En un primer moment, es va activar l'helicòpter del SEM per poder traslladar la dona ferida a l'hospital, fet que va generar molta expectació a la zona de Vilafortuny, però finalment es va optar per evacuar-la en ambulància. La dona estava ferida greu, però el trasllat per carretera era suficientment segur. La víctima va ser traslladada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.