Un any més, arriba la popular Festa del Litro a Ulldemolins

És un dels esdeveniments més destacats de l'estiu al Priorat

Aquest cap de setmana torna un dels esdeveniments més esperats de l'estiu pels joves del Priorat. Es tracta de la Festa del Litro, que se celebrarà dissabte, dia 28 de juliol, a les dotze de la nit al local social d'Ulldemolins,  en el marc d'una programació d'actes per als mesos d'estiu al municipi.

Organitzada per l'Associació de joves les Arrels, la Festa del Litro fa uns anys va fer un canvi i una evolució, impulsada per una dotzena de persones que tenien l'objectiu de millorar la festa i atraure més gent.

I sembla que van triar el bon camí, ja que, en les anteriors edicions, han passat per l'escenari prioratí artistes destacats, com l'Orquestra AlliOli; Jordi Véliz,  productor de Flaix FM i productor de cançons com 'Tell Me' o 'Let Me Stay';  Ernest Codina, reconegut discjòquei que ha treballat en emissores com Flaix FM,  Los 40 Principales o Máxima FM, o DJ Tasies, exresident de la discoteca Big Ben de Mollerussa.

Marsal Ventura serà el plat fort de la nit

De fet, aquest any, DJ Tasies tornarà a actuar, acompanyant al cap de cartell, el reconegut discjòquei i productor barceloní Marsal Ventura.  Amb una llarga trajectòria a dues de les principals emissores musicals del nostre país —Flaix FM i Máxima FM— Marsal Ventura ha trepitjat els escenaris dels millors festivals espanyols i de l'estranger, compartint-los amb destacats DJ's i productors internacionals. 

La Festa del Litro presenta una llarga trajectòria, però des de fa sis anys s'ha convertit en una celebració de referència al Priorat, a més de ser molt coneguda en d'altres comarques tarragonines. 

La característica més popular d'aquesta festa és que es pot comprar la beguda en gots de litre però, més enllà d'això, els organitzadors asseguren que el seu  objectiu és oferir una festa amb molt bona música, que atregui persones de diversos municipis de les nostres contrades.