Vi novell.

El grup Ginestà apadrina la nova anyada del Vi Novell del Celler Masroig

Descobreix tot allò que envolta la festa del Vi Novell el dia 12 de novembre

El Celler Masroig recupera la seva tradicional Festa del Vi Novell, el pròxim 12 de novembre. Els seguidors del Vi Novell del Celler Masroig tornaran a gaudir de l’espinjolament de la bota, enguany de la mà del grup Ginestà, que seran els padrins d’aquesta edició i que amb la seva sonoritat sofisticada i contemporània posaran el punt musical a la trobada.

Ginestà
Ginestà seran els padrins d'aquesta edició de la festa. | Cedida

El celler obrirà les seves portes a les 20:00h, i a partir de les 21:00h arrencarà la festa amb el pregó, l’espinjolament, i el posterior concert dels padrins. Durant tot el vespre, els assistents podran gaudir dels tastos de Vi Novell, així com del nou oli del raig, perquè puguin degustar també l’oli de la nova collita. I a més, tapes gastronòmiques de proximitat, la música dels Djs d’OUI OUI Castellar (abans i després el concert de Ginestà) i el Videobooth 360 experience, perquè tothom pugui emportar-se a casa un record amb tot allò que envolti la seva experiència a la festa d’enguany del Vi Novell del Celler Masroig. Les entrades es poden adquirir a través d’aquest enllaç o a taquilla el dia de la festa.

Allò que envolta el Vi Novell, nou concepte i imatge de l’edició 2022 

El Celler Masroig ja té a punt la nova anyada del seu emblemàtic Vi Novell. La imatge d’aquest Vi Novell 2022 rendeix enguany homenatge a tot allò que envolta el Vi Novell: «Converses infinites i històries fascinants, lliures de formalismes i desacomplexades. Vivències envoltades de bona companyia, on el Vi Novell n’és còmplice i espectador». 

Festa del vi novell.
Gastronomia, tastos de vi, música i moltes més sorpreses a la Festa del Vi Novell de Masroig. | Cedida

Aquest és el concepte del Vi Novell 2022 del Celler Masroig, que aquest any recupera la seva tradicional festa -el pròxim 12 de novembre- per fer valdre que el Vi Novell va més enllà del producte en si. «El Vi Novell és celebració, festa, tradició, menjar, poble i gent». 

Aquest efecte panoràmic del Vi Novell queda també reflectit a l’etiqueta d’enguany, un disseny 360º que envolta tota l’ampolla i on es troben representats bona part dels conceptes que envolten el Vi Novell quan és a taula i que impliquen «una manera diferent de consumir vi, informal, sense complexos. El Vi Novell és un vi per gaudir, únic i singular».

Ampolles de vi novell Celler Masroig.
El vi novell és el primer de la temporada, de garnatxa i carinyena. | Cedida

Sobre el Vi Novell 

El Vi Novell no és només vi, és una manera de donar la benvinguda a la nova collita i de celebrar el final de la verema. Un homenatge a la cultura i la tradició. L’espinjolament de la bota es porta a terme des de fa generacions, coincidint al calendari amb la celebració de Sant Martí. 

El Vi Novell és el primer vi de la temporada. Un cupatge amb garnatxa i carinyena, molt fresc i afruitat, que convida a beure’l de manera informal i sense complexos. Un vi que pot acompanyar tota mena d’àpats, i que marida molt bé amb embotit però també amb productes típics de tardor, com ara els bolets o la carabassa. 

La tradicional Festa del Vi Novell del Celler Masroig, pioner en la recuperació d’aquesta tradició catalana que celebra des de fa 13 anys, ha comptat amb l’apadrinament de diferents figures del món de la cultura i la comunicació, com ara Joan Reig, bateria d’Els Pets; Aina Clotet, actriu; Bibiana Ballbé, presentadora de televisió; o Judit Martin, actriu i humorista.