Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la plaça del Mercadal plena d'escolars per La Gran Nadal 2022

Més de 1.200 escolars de Reus omplen el Mercadal per la Gran Nadala 2022

Els alumnes d'una trentena d'escoles reusenques ha cantat el 'Fum, fum, fum'

Més de 1.200 alumnes de primària i més de 100 mestres d'una trentena d'escoles de Reus han participat aquest dimecres en La Gran Nadala 2022, donant així la benvinguda a les festes nadalenques. El tema escollit enguany ha estat el 'Fum, fum, fum' i s'ha interpretat al mig de la plaça del Mercadal en un esdeveniment que organitza Canal Reus TV, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus.

El docent i músic Jordi Salvadó ha estat l'encarregat de dirigir musicalment l'esdeveniment, que ha estat retransmès en directe per Canal Reus TV, organitzador de l'acte.

Recuperació de la presencialitat

L'edició d'enguany de La Gran Nadala ha recuperat la presencialitat i ha comptat amb la participació de les escoles Prat de la Riba, Rubió i Ors, Pompeu Fabra, Maria Rosa Molas, Sant Bernat Calvó, La Vitxeta, ARCE, La Presentació, Joan Rebull, General Prim, Sant Pau, Pi del Burgar, Maria Cortina, La Salle, Marià Fortuny, Pare Manyanet, Misericòrdia, Puigcerver, Sant Josep, Teresa Miquel, Mowgli, Collège Français, Rosa Sensat, Els Ganxets, Isabel Besora, Montsant, Cèlia Artiga, Eduard Toda i Nostra Sra. del Mar.