Un espectacle itinerant de la Fira de Circ Trapezi de Reus

La 25a edició del Trapezi es farà a Reus del 12 al 16 de maig amb companyies de circ català i estatal

L'organització confirma la presència de Nueveuno, Alba Sarraute i les Ofèlies, i Psirc

La 25a edició del Trapezi, la Fira del circ de Catalunya, se celebrarà a Reus  del 12 al 16 de maig, segons ha informat l'organització aquest dilluns. Els impulsors del certamen subratllen que «els motors segueixen engegats» i que desitgen recuperar a poc a poc la trobada perquè «més que mai» la cultura és «segura i necessària».

Atesa la situació global per la Covid-19, però, la programació  d'enguany comptarà únicament amb companyies de circ català i estatal, entre les quals hi haurà Nueveuno  amb 'Suspensión' o Alba Sarraute i les Ofèlies amb 'Desdèmona'. El Trapezi també confirma els dos primers episodis del tríptic de la companyia Psirc: 'Ep. 1: De quan Zeus es va fer vegà' i 'Ep. 4: De quan Alexa es va comprar la seva roba a Humana'.

L'organització preveu informar properament sobre el programa definitiu, les activitats professionals, els terminis d'inscripció i la reserva d'entrades.
 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!