Bona acollida de la tercera edició de la jornada 'A Reus fem Comerç'

La trobada, que s'ha realitzat a la Llotja de Reus, ha comptat amb la participació d'una vuitantena d'assistents

Aquest dijous 18 d'octubre la Llotja de Reus ha acollit la tercera edició de la jornada 'A Reus Fem Comerç'; un espai de treball, debat i divulgació del món comercial de la ciutat, que ha comptat amb la presència d'una vuitantena d'assistents, la majoria comerciants de la ciutat, si bé la jornada era oberta i gratuïta a tota persona que hi volgués assistir.

Aquesta tercera edició, promoguda per l'Agència de Promoció de Ciutat de Reus, l'Institut Superior de Comerç 'Komercium' i les entitats comercials de la ciutat, ha aprofitat per presentar la nova campanya de tardor 'Desitja'm. Compra'm a Reus'; una presentació que ha anat a càrrec de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, que ha inaugurat l'acte just abans que s'iniciés la jornada de ponències, debats i treball.

Les preocupacions del sector comercial reusenc a debat

Un cop obert l'acte doncs, els assistents s'han dividit en tres grups de treball, que han estat moderats per experts del sector comercial,  de la Unitat de Subvencions i Promoció Territorial del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat i dels Cicles Formatius de Grau Mig d'Activitats Comercials de l'Institut Baix Camp.

En aquests espais de treball, s'han posat damunt la taula totes les preocupacions del sector comercial  de la capital del Baix Camp; concretament la situació actual del comerç, les associacions comercials, el tipus de consumidor actual, el calendari comercial, les campanyes per incentivar el comerç, etc.

Tot plegat uns debats, que a càrrec dels que han estat els tres moderadors dels grups d'assistents, han estat sintetitzats i posats en coneixements de tots els presents, de tal manera que el sector pugui fer front a tots els reptes de manera unitària.

La Llotja de Reus en una imatge d'arxiu
Interior de la Llotja de Reus en una imatge d'arxiu | Miguel Cabrerizo