Accident de dos vehicles a la C-14 a la Selva del Camp

Dos vehicles han xocat al quilòmetre 12 la carretera C-14
Nou accident de trànsit a terres catalanes. Dos vehicles han sigut els protagonistes de l'accident al quilòmetre 12 de la carretera C-14 a la Selva del Camp, en sentit Reus. A hores d'ara, no consten ferits de cap tipus en aquest sinistre, produït aquesta mateixa tarda.  
 

La C-14, oberta després de ser tallada per l'accident a la Selva del Camp

El servei general de Trànsit ha rebut l'avís a les 14.58 hores i a hores d'ara, s'està treballant a la zona afectada per tal que la circulació torni a ser fluida molt aviat. El trànsit s'està veient afectat i  la carretera ha estat tallada en sentit sud per un accident al voltant de mitja hora. L'alternativa més viable era el desviament per la C-14z. A hores d'ara, la circulació ja està normalitzada i la carretera C-14 torna a estar operativa  en tots dos sentits per aquells conductors que decideixen agafar-la. 
 

Només 8 minuts desprès del sinistre de la carretera C-14 a la Selva del Camp, ha arribat un nou avís a Trànsit d'un accident a l'AP-7, a Roda de Berà. Ha estat a les 15.06 quan s'ha donat a conèixer aquest accident, que ha estat la sortida d'un vehicle de la via. A conseqüència d'això, hi ha una persona ferida de caràcter lleu.  La sortida de via ha tingut lloc al punt quilòmetric número 224 de la carretera AP-7, al seu pas per Roda de Berà. A banda del turisme, no hi hagut més vehicles implicats. 

En un primer moment s'ha tallat la circulació en aquest punt, tot i que al cap de minuts s'ha tornat a reobrir. Al lloc dels fets han anat una dotació dels Bombers de la Generalitat i el SEM. 

La C-37, tallada a Querol per un accident entre un cotxe i un camió

El dimecres passat, un accident també va obligar a tallar una via, en aquest cas la C-37. L'accident va tenir lloc al punt quilomètric 36 a Querol, i els dos sentits de la marxa van haver de ser tallats. Un cotxe i un camió s'han vist involucrats en el sinistre, segons va informar Trànsit, en un accident sense cap ferit afortunadament.