Tres vehicles implicats en un accident a l'avinguda de Falset a Reus

Els fets han succeït passades les sis de la tarda i només hi ha hagut ferits lleus. El conductor d'un dels turismes quintuplicava la taxa d'alcohol permesa

El Servei d'Emergències de Catalunya ha rebut un avís passades les sis de la tarda per un accident amb múltiples vehicles implicats a la ciutat de Reus. Es tractava d'un xoc al costat d'una de les vies concorregudes d'accés a la ciutat, la carretera d'Alcolea. L'avís de l'accident s'ha produït a les 18.20 hores, i fins al lloc dels fets —que han succeït a l'avinguda de Falset, paral·lela a aquesta via— s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues unitats del Servei d'Emergències Mèdiques i efectius de la Guàrdia Urbana de Reus. El conductor, de 46 anys, que presumptament va causar el xoc es va sotmetre a la prova d'acolholèmia i va donar positiu, quintuplicant la taxa d'alcohol permesa amb un 1,28 mg/l.

Accident a Reus amb ferits lleus

L'accident, que  ha passat gairebé a dos quarts de sis de la tarda, ha tingut com a protagonistes  tres vehicles implicats  els quals han patit desperfectes, pel que s'ha requerit la intervenció dels Bombers de la Generalitat. Tot i l'espectacularitat del succés,  no s'han hagut de lamentar danys greus personals i segons ha explicat el Servei d'Emergències Mèdiques hi ha hagut ferits lleus que s'han atès al lloc dels fets, i cap d'ells ha hagut de ser traslladat. El SEM ha desplaçat dues ambulàncies, una d'elles una unitat de suport bàsic i una altra unitat de suport vital. El conductor que hauria causat l'accident ha donat positiu en la prova d'alcoholèmia, quintuplicant la taxa  d'alcohol permesa amb un 1,28 mg/l, i la Guàrdia Urbana de Reus ha acabat obrint diligències judicials per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir sota els efectes de l'alcohol.

En l'accident s'hi han vist implicats tres vehicles.
En l'accident s'hi han vist implicats tres vehicles. | Erik Marín

 

Més successos a Reus

Aquest no ha estat l'únic succés que s'ha hagut de lamentar a Reus ni al Baix Camp durant la jornada. Aquest dijous 26 de juliol també ha tingut lloc un accident laboral, en aquest cas més greu. Un home que es trobava treballant en un edifici de la Riera d'Aragó ha caigut pel forat de l'ascensor després de relliscar mentre realitzava les tasques pertinents a l'obra. Els fets han passat gairebé a les onze del matí, i els companys del treballador accidentat han participat en les tasques dels Bombers de la Generalitat per treure l'home del forat de l'ascensor, el qual es troba a l'Hospital Sant Joan de Reus amb pronòstic moderat.

D'altra banda, a la C-14 també hi ha hagut un accident a l'altura de la Selva del Camp, en sentit Reus, en el qual s'hi han vist implicats dos vehicles. Els fets han passat a les tres del migdia, i no s'han hagut de lamentar ferits de gravetat en el sinistre.