Detall de l'escut de la Guàrdia Urbana de Reus en l'uniforme d'un agent

Un conductor begut perd el control i acaba amb la moto al mig d'una rotonda a Reus

L'home ha donat una taxa d'alcoholèmia de 0,88 mg/L

Una de les notícies de la crònica de successos d'aquest dissabte, 10 de juliol, ens porta fins a Reus. La Guàrdia Urbana de la capital del Baix Camp ha informat a primera hora de la tarda d'un accident a l'avinguda de Marià Fortuny. Segons ha relatat el cos de seguretat municipal, el conductor d'una moto n'ha perdut el control en trobar-se sota els efectes de l'alcohol.

Dona 0,88 mg/L i acaba amb la seva moto al bell mig d'una rotonda

En concret, el motorista ha donat positiu per alcoholèmia en el test que se li ha practicat després de tenir l'accident. Segons la Guàrdia Urbana de Reus, l'home ha donat 0,88 mg/L en el control que li han fet. Tot plegat ha passat quan el conductor de la moto ha perdut el control del vehicle mentre circulava per aquesta concorreguda avinguda reusenca.

En un moment donat, ha acabat anant a parar al mig d'una de les rotondes que hi ha en aquesta via. De resultes de l'accident, del qual el conductor ha sortit il·lès, ha causat danys a la vorada i a la zona enjardinada de la rotonda.

Multiplica per sis la taxa d'alcohol permesa un home que conduïa de forma "anòmala" a Barcelona

El lleu accident de Reus recorda un episodi similar viscut aquest divendres, 9 de juliol, a la ciutat de Barcelona. La Guàrdia Urbana de la capital catalana va interceptar un conductor que sextuplicava la taxa d'alcohol permesa al barri del Carmel de la ciutat.

El cos policial va rebre un avís informant que un home estava fent una conducció anòmala. Una patrulla va localitzar el vehicle i va requerir al conductor per fer-li la prova d'alcoholèmia. El resultat va sextuplicar el límit permès i per això va quedar com a investigat per un delicte contra la seguretat viària.