Accident amb un ferit entre una moto, un camió i un turisme a Riudoms

L'accident ha tingut lloc al quilòmetre 4 de la carretera TV-3141

La carretera TV-3141, la que connecta Reus i Cambrils, al terme municipal de Riudoms amb el límit de Reus, ha quedat tallada avui 4 de gener des de dos quarts de dues, a causa d'un accident entre tres vehicles. Una moto, un turisme i un camió han col·lidit provocant l'accident, fet que ha provocat que el conductor de la motocicleta resultes ferit lleu. L'accident ha tingut lloc entre els quilòmetres quatre i cinc de la carretera TV-3141, a Riudoms a les 13.30 hores aproximadament.

 

A les 13.30 hores d'avui, divendres 4 de gener, a la carretera TV-3141 al terme municipal de Riudoms, un camió, una moto i un turisme han col·lidit al quilòmetre quatre d'aquesta carretera, que uneix el municipi de Riudoms amb Reus. A causa de l'accident el motorista ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus. El trànsit ha quedat obert a la circulació al voltant de les dues del migdia.

L'accident s'ha produït a l'altura del golf Aigüesverds, a tocar de la gasolinera que hi ha a l'altre cantó de la carretera. La rotonda que dóna accés a la urbanització ha permès descongestionar el trànsit  de la zona, de la mateixa manera que la rotonda, de nova creació, que hi ha entre aquest punt i la urbanització Blancafort. La circulació s'ha interromput, però els vehicles que s'han quedat aturats a causa del tall no han col·lapsat la via.

Una vegada retirats els vehicles afectats, les dotacions dels Mossos d'Esquadra que s'havien desplaçat al lloc dels fets, així com la grua que s'ha endut el turisme, un Audi negre, han permès que es reprengués la circulació. Per estalviar-se l'espera, alguns dels cotxes aturats que anaven en direcció a Reus han optat per agafar un dels camins que connecten amb la rotonda d'entrada al golf Aigüesverds i arribar al seu destí.

La carretera que uneix Cambrils i Reus ha patit, recentment, actuacions urbanístiques per reduir-ne la sinistralitat. Es tracta d'una via amb un carril per sentit que absorbeix un volum important de vehicles, sobretot a primera hora del matí i al vespre. És per això que s'hi han construït rotondes que abans no existien, per eliminar els girs a l'esquerra que implicaven creuar-la.