Plànol de Reus amb les actuacions previstes per Aigües de Reus marcades

Aigües de Reus actuarà a una trentena de carrers abans de final d'any

Es renovaran i repararan diferents punts de les xarxes de sanejament i abastament d'aigua de la ciutat

La xarxa de sanejament i abastament d'aigua de Reus es renovarà prop d'una trentena de punts durant aquesta tardor. Aigües de Reus preveu invertir 811.000 euros en aquestes actuacions fins a final d'any. La majoria consistiran a reparar o renovar trams de les xarxes d'abastament i sanejament que s'han deteriorat amb el pas del temps. 

Pel que fa a la d'abastament es faran obres als carrers de Santa Eulàlia, de Dom Bosco, de Prous i Vila, de Marià Benlliure, de Rafael de Casanova i de Botarell. També s'actuarà als carrers de Badalona, de Terol, de Castillejos, de Guerau de Liost i d'Apel·les Mestres. En total seran 21 actuacions a aquesta xarxa, comptant també els carrers de Frederic Soler, de Les Granges, de Josep Soler i Barberà i el passatge del Pont.

Completen aquest primer capítol les avingudes de l'Onze de Setembre, de Pere el Cerimoniós i de Jaume I. També el camí de Valls, la travessera de Sant Josep i el passeig de Prim. El segon capítol és el de les reparacions de la xarxa de sanejament.

Es faran tres actuacions, al carrer de Miró i al del Jardí dels Poetes. A quatre carrers més es renovaran o repararan totes dues xarxes, la d'abastament i la de sanejament. Són els carrers de l'Harmonia, de Campoamor i de Jacint Verdaguer a més del passatge de Sardà i Farriol.

Les primeres obres començaran aquest mes d'octubre al passeig de Prim i als carrers de Dom Bosco, de Prous i Vila, de Marià Benlliure i de Santa Eulàlia. Tant en aquest cas com en la resta d'actuacions, Aigües de Reus informa que s'anirà comunicant el calendari als veïns afectats. El servei municipal posa a disposició del veïnat el telèfon 977 345 843 per resoldre dubtes i consultes sobre les obres previstes.