Aprovat el projecte del polilleuger del CEIP Joan Rebull de Reus

Adjudicades les obres de construcció del polilleuger de l'escola Joan Rebull de Reus

El cost de les obres és d'1.210.321,99 euros i està previst que s'iniciïn al llarg d'aquest mes i tinguin una durada de 10 mesos i mig

L'empresa municipal Reus Esport i Lleure S.A. ha adjudicat a l'empresa Construccions Jaén Vallés S.L. el contracte per a la construcció del polilleuger vinculat a l'escola Joan Rebull de Reus per un import d'1.210.321,99 euros. Està previst que les obres s'iniciïn aquest mes d'agost, i el contracte preveu una durada de les obres de 10 mesos i mig.

El polilleuger  tindrà una superfície total de 2.565 metres quadrats i comptarà amb una pista poliesportiva de 22 x 44 metres. La pista serà apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l'hoquei patins.

Adjudicades les obres del polilleuger del Joan Rebull
Imatge virtual del polilleuger de l'escola Joan Rebull de Reus | cedida
 

 

El polilleuger de l'escola Cèlia Artiga ja està en marxa

L'inici de les obres del nou equipament esportiu coincidirà amb els treballs de construcció del polilleuger vinculat a l'escola Cèlia Artiga, actualment en marxa, i amb unes característiques semblants. Reus Esport i Lleure treballa amb la previsió que el polilleuger de l'escola Cèlia Artiga entri en funcionament la primavera del 2020 i, del Joan Rebull, a l'inici del curs 2020-2021. 

Els polilleugers són una aposta per cobrir la ciutat d'instal·lacions esportives de proximitat i facilitar la pràctica esportiva de tots els col·lectius. Aquests equipaments tenen com a objectiu respondre a les necessitats escolars, tant pel que fa a les activitats docents d'educació física, com a les activitats extraescolars esportives. 

Adjudicades les obres del polilleuger del Joan Rebull
Imatge virtual del polilleuger de l'escola Joan Rebull de Reus  | cedida
 

 

L'ús social dels nous polilleugers seguirà la línia dels que ja existeixen fins a hores d'ara a la ciutat, és a dir, amb una distribució de tres franges horàries: horari escolar (per activitats docents pròpies del centre escolar o, puntualment, de centres escolars propers), horari extraescolar (de dilluns a divendres al migdia i en horari correlatiu a l'escolar a la tarda, també per a competicions escolars els dissabtes al matí) i un  horari social d'ús esportiu per a projectes i programes municipals, entitats esportives, veïnals i activitats d'esport per a tothom (de dilluns a diumenge).