Un grup de ciclistes circulen per l'interior d'una ciutat

La Volta Ciclista a Tarragona implicarà afectacions al trànsit a Reus aquest diumenge

La segona etapa de la Volta Ciclista a la Província de Tarragona tindrà sortida i arribada a Reus

La volta ciclista a Tarragona tindrà sortida i arribada a Reus aquest cap de setmana. L'etapa es correrà diumenge, 5 de setembre, i implicarà diverses afectacions a la circulació de la ciutat. La Guàrdia Urbana informa que s'ha preparat un dispositiu «per minimitzar els efectes en la mobilitat de la ciutat».

Després de l'aturada per la pandèmia, aquest cap de setmana torna la Volta Ciclista Internacional a la Província de Tarragona. Serà la 58a edició, es divideix en dues etapes i la primera se celebrarà dissabte, 4 de setembre, a la tarda. Constarà de 101 quilòmetres de recorregut pel Delta de l'Ebre amb la sortida i l'arribada a Camarles.

La sortida es farà a un quart de sis de la tarda i es preveu que l'arribada sigui als volts de dos quarts de vuit del vespre. La segona etapa se centrarà al Baix Camp i és la que afectarà la circulació de Reus. La sortida i l'arribada seran al Centre Comercial La Fira, a l'avinguda de Sant Jordi.

L'etapa tindrà 117 quilòmetres de recorregut sortint des de Reus i passant per Vinyols i els Arcs, Cambrils, Mont-roig del Camp i Montbrió del Camp. A l'altura del quilòmetre 60 s'entrarà a la part de muntanya anant cap a Vilaplana, la Mussara, Prades i l'Albiol. Baixant per la Selva del Camp els ciclistes tornaran a arribar a Reus.

Està previst que la sortida es faci a dos quarts d'onze del matí d'aquest diumenge i l'arribada sigui cap a un quart de dues del migdia. Pel que fa a Reus, el recorregut de la prova inclou l'avinguda de Sant Jordi, la plaça de la Llibertat, l'avinguda de Prat de la Riba, la carretera de Riudoms i el lateral de la T-11 fins a la sortida de Cambrils. L'arribada s'ha previst entre un i tres quarts de dues del migdia.

En aquest cas entraran a Reus per la carretera de Montblanc i pujaran per l'avinguda de Marià Fortuny fins a l'avinguda de Sant Jordi. Les afectacions temporals al trànsit tindran lloc durant la sortida i l'arribada dels ciclistes. La Guàrdia Urbana de Reus ha dissenyat un dispositiu perquè la prova es pugui celebrar amb garanties i l'afectació a la circulació de vehicles quedi minimitzada.