Imatge d'una pintada xenòfoba a l'Escola Teresa Miquel i Pàmies

L'Ajuntament de Reus condemna les pintades xenòfobes i racistes fetes a l'Escola Teresa Miquel i Pàmies

El regidor d'Educació, Daniel Recasens, ha remarcat que treballen activament contra la segregació escolar: «L'escola és de tothom i per a tothom»

L’Ajuntament de Reus ha condemnat les pintades amb contingut racista i xenòfob que han aparegut recentment a l’Escola Teresa Miquel i Pàmies, situada al passeig de Misericòrdia de la capital del Baix Camp. El regidor d’Educació, Daniel Recasens, ha volgut fer palès que des de l’ens públic treballen contra la segregació escolar i ha manifestat que «condemnem enèrgicament les pintades aparegudes a les parets de l’escola. Des del consistori treballem per impulsar i fomentar l’acció educativa municipal per donar una resposta adequada, establint un diàleg obert i una estreta col·laboració entre les administracions educativa i local».

L’edil, alhora, ha afegit que «actuarem perquè l’oferta educativa s’adeqüi a les necessitats de la ciutat, corregint els desequilibris territorials i les desigualtats socials i contribuint a la millora del sistema educatiu. L’escola és de tothom i per a tothom». Des de l'Associació per la Defensa dels Drets de la Comunitat Musulmana (ADEDCOM) també han denunciat aquests actes a través de les xarxes socials. «Condemnem enèrgicament les pintades xenòfobes i racistes que han aparegut a l'escola Teresa Miquel i Pàmies de Reus», han expressat a Twitter, acompanyant la piulada amb dues fotografies dels fets.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!